Connect with us

stoplekto

Στάση αναμονής για μεταγραφές ο Βύζας Μεγάρων

Published

on

Λίγο πριν το μεταγραφικό ντεμαράζ η διοίκηση του Βύζαντα βρίσκεται σε στάση αναμονής, αφού εξετάζει δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα πλάγια της επίθεσης.

Σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Μπότση τόσο ο πρόεδρος Λεωνίδας Νικολάου όσο και ο γενικός αρχηγός Μάκης Πανταζής επιζητούν λύσεις στις συγκεκριμένες θέσεις στοχεύοντας κυρίως σε ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να κάνουν την διαφορά.

Οι διοικούντες εξετάζουν με προσοχή όλα τα ονόματα που έχουν τεθεί από το μεταγραφικό παζάρι τόσο από την εγχώρια αγορά όσο και από αυτήν του εξωτερικού, αφού δεν αποκλείεται ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών που επιζητά ο Βύζας να είναι ξένος.

Πρόκειται για 19χρονο ακραίο αριστερό επιθετικό από την Νιγηρία ο οποίος έχει προταθεί στην διοίκηση και προέρχεται από την ακαδημία ποδοσφαίρου που είχε ξεκινήσει ο Εμμάνουελ Οκόγιε  που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με επιτυχία στην ομάδα.

Η διοίκηση του Βύζαντα, ήδη έχει ξεκινήσει ενέργειες για να φέρει τον ποδοσφαιριστή στα Μέγαρα ώστε αυτός να δοκιμαστεί και αν πείσει τον προπονητή για τις δυνατότητές του να αποκτηθεί.

Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ενδέχεται να ξεκινήσει την Πέμπτη 17 Αυγούστου, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών αλλά και ο καθιερωμένος αγιασμός.