Connect with us

4ος Όμιλος

Σπυριδάκης: Να κλείσουμε με θετικό πρόσημο τη σεζόν

Published

on

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία της Επισκοπής ενόψει του αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με τον Εθνικό Πειραιά στο Μοσχάτο στο τελευταίο ματς της χρονιάς.

Ο κόουτς της ομάδας από το Ρέθυμνο, Σπύρος Σπυριδάκης μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για το κίνητρο που έχουν και οι δύο ομάδες αλλά και για το γεγονός ότι θα πρέπει η Επισκοπή να ολοκληρώσει τη χρονιά με θετικό πρόσημο…

«Για μας είναι ένα δύσκολο παιγνίδι γιατί η κάθε ομάδα από την πλευρά της, θέλει να κλείσει νικηφόρα τη σεζόν. Άρα το κίνητρο είναι υψηλό καθώς θα επιδιώξουμε και οι δύο να κλείσουμε θετικά τη χρονιά.

Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά παιχνίδια και μ’ αυτή τη σκέψη θα πάμε στο παιγνίδι. Αν έχουμε αυτή την εικόνα έχουμε πιθανότητες να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να κερδίσουμε το παιγνίδι.

Τέλος θέλω να πω ότι είμαι πραγματικά ευχαριστημένος από τα παιδιά. Όλοι τους ακολούθησαν αυτά που είπαμε στα αποδυτήρια και νομίζω ότι πράξαμε τα δέοντα ως ποδοσφαιρικό τμήμα και εκείνοι σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές».