Connect with us

4ος Όμιλος

Σπυριδάκης: Αποδείξαμε ότι παίξαμε μόνο για την Επισκοπή

Published

on

Δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι η Επισκοή δεν πήρε τη νίκη στον αγώνα με το Φωστήρα εμφανίστηκε ο τεχνικός των Ρεθυμνιωτών, Σπύρος Σπυριδάκης, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr. Συγκεκριμένα ο ίδιος αμέσως μετά τον αγώνα τόνισε:

Η ομάδα μου βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση και η κάθε ομάδα που δίνει ματς κρίσιμα και αφορά στόχους άλλων ομάδων. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και θέλαμε να πείσουμε τους πάντες ότι παίζαμε για την ομάδα μας. Αυτό ήταν δύσκολο και έπρεπε να το βγάλουμε μέσα στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που το βγάλαμε και αυτό που δεν με ικανοποιεί είναι το αποτέλεσμα, γιατί θεωρώ ότι η ομάδα μου βάση εικόνας έπρεπε να κερδίσει. Ήταν ένα δύσκολο ματς, γιατί ο αντίπαλος πηγαίνει τα παιχνίδια στα δύναμη και η ομάδα μου έπρεπε να ανταποκριθεί σε αυτό το τομέα. Έπρεπε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο και με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε θεωρώ ότι δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς μεταξύ των δυο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος’.

Ερωτηθείς, εάν θεωρεί ότι ο Φωστήρας έχει τύχη στο τελευταίο αγώνα με τον ΟΦΗ, ο έμπειρος κόουτς είπε:

Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ πηρε ένα μεγάλο πλεονέκτημα γιατί παίζει για δυο αποτελέσματα. Τα πράγματα όμως τώρα μπηκαν σε μια σειρά και θα αναγκάσει το Φωστήρα να παίξει επιθετικά και θα είναι εύκολο για τον ΟΦΗ να διαχειριστεί το παιχνίδι. Πάντως, η ομάδα του Φωστήρα θεωρώ ότι δίκαια βρισκόταν στην πρώτη θέση το προηγούμενο διάστημα. Μπορεί η ομάδα να παίζει με μεγάλες μπαλιάς αλλά μπορεί να το υποστηρίξει και της αξίζουν συγχαρητήρια.