Connect with us

4ος Όμιλος

Σπυριδάκης: Αμφίρροπο το ματς με το Φωστήρα

Published

on

Χωρίς τον Γεωργιάδη που έχει συμπληρώσει κάρτες θα παραταχθεί η Επισκοπή στο κομβικό ματς πρωταθλήματος με τον Φωστήρα το επόμενο Σάββατο 7 Μαϊου. Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου αφού τόσο ο Γούλας, όσο και ο Γεωργίου αποθεραπεύτηκαν και θα πάρουν και πάλι θέση στο βασικό σχήμα. Αντίθετα εκτός μάχης έχει τεθεί ο μόνιμος απόντας Φώτης Μπάτσι. Ο τεχνικός της ομάδας, Σπύρος Σπυριδάκης, αναφερόμενος στο ματς με τον Φονέα’ συνέστησε την προσοχή του υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη για το γόητρο τιμώντας παράλληλα την ιστορία της. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Για εμάς είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Το ότι παίζουμε με τον πρωτοπόρο αποτελεί για εμάς ιδιαίτερο κίνητρο, όπως για κάθε ομάδα που θα ήταν στη θέση μας. Χρειαζόμαστε το ματς για να ανέβουμε βαθμολογικά σε τυχόν αναδιάρθρωση γι αυτό πρέπει να κερδίσουμε’.

Ερωτηθείς ποια στοιχεία θα κρίνουν τον αγώνα, ο έμπειρος κόουτς είπε

Ειναι μια ομάδα που είναι δυνατή στις μονομαχίες αλλά και στις στημένες φάσεις. Σίγουρα είναι το φαβορί του αγώνα αλλά νομίζω ότι σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε το ματς θα είναι αμφίρροπο γιατί εμείς παίζουμε χωρίς άγχος και νομίζω ότι η καλή μας απόδοση οφείλεται και σε αυτό το τομέα’.