Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαιες κινήσεις από τον Θεοδωσιάδη στον Θρίαμβο Χαιϊδαρίου που… γέμισε το ρόστερ

Published

on

Όταν ο Μιχάλης Θεοδωσιάδης αποχωρούσε από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, τότε λίγοι ήταν εκείνοι που θα μπορούσαν να φανταστούν την ομάδα ότι θα έχει… ζωή.

Παρ’ όλα αυτά, η επιστροφή του σηματοδότησε εξελίξεις και κυρίως θετικές αφού ο γνωστός επιχειρηματίας για ακομη μια φορά έδειξε την αγάπη του για το σύλλογο κάνοντας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πολλές και ουσιαστικές κινήσεις σε πρόσωπα δείχνοντας την πρόθεση του για τη φετινή χρονιά.

Στο πλαίσιο αυτό, κατάφερε να εντάξει στην ομάδα τους Κραβαρίτη Δημήτρη (από Κολωνό χαφ), Κώστα Παπαναστάση (δεξι μπακ από Αγια Ελεουσα), Ντουρξη Μιχάλη και Στρατικόπουλο (από Δάσος Χαϊδαρίου) οι οποίοι είχαν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στους παραπάνω συλλόγους.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωσιάδης προχώρησε στην αγορά του ακραίο αμυντικού, Καμαρέτσου Αλέξανδρου που έχει αγωνιστεί σε Χρυσούπολη και Άγιο Ιερόθεο, του επιθετικού από την Ανθούπολη, Παναγιώτη Μπαρδή ενώ με δικές του ενέργειες έφερε πίσω τον τερματοφύλακα, Αργυρόπουλου που είχε αποχωρήσει αλλά και τον στόπερ Νίκο Μαούνη από τον Πανθηραϊκό ο οποίος πέρυσι ήταν ο Πυλώνας στην αμυντική γραμμή του Θρίαμβου Χαϊδαρίου.

Μάλιστα, την Κυριακή που θα επιστρέψει από τη Σαντορίνη θα δρομολογηθούν εξελίξεις που αφορούν τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενώ οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά ώστε ο κ. Κατραμάδος να έχει καλύτερη εικόνα για την κατάσταση τους.