Connect with us

stoplekto

Σπουδαίο διπλό για Παράδεισο Αμαρουσίου

Published

on

Πολύτιμη νίκη που του δίνει τη δυνατότητα να κοιτάζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία πανηγύρισε ο Παράδεισος καθώς το συγκρότημα του Σάκη Δέδε πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας επικρατώντας με 2-1. Με αυτή τη νίκη, οι κυανόλευκοι σκαρφάλωσαν στην 7η θέση έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων βρίσκεται πλέον στην 8η θέση μαζί με Άρη Χολαργού και Φοίνικα Περιστερίου.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή ωστόσο δεν έφτασαν στο γκολ ούτε μια φορά, παρα μόνο στη φάση που ισοφάρισαν που εκμεταλλεύτηκαν τη λάθος αντίδραση των φιλοξενούμενων. Αντίθετα, ο Παράδεισος παίζοντας στην αντεπίθεση βγήκε τρεις φορές στο γκολ και ευτύχησε να πετύχει το 1-0 με τέρμα του Μπολέτη στο 37′, αφού προηγουμένως, είχε χάσει δυο καταπληκτικές ευκαιρίες με τον Λεωνίδα Γεωργακόπουλο για να πάρει το προβάδισμα.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, με τον Άτταλο να έχει άκαρπη υπεροχή χωρίς να απειλεί την εστία του Αλαφούζου, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γαβριηλάκη στο 71′. Παρ’ όλα αυτά, ο Παράδεισος δεν είχε πει την τελευταί του λέξη και σε μια πολύ ωραία ενέργεια του Γεωργακόπουλου, η χρυσή αλλαγή του Σάκη Δέδε, Βασίλης Παπαδόπουλος, βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το τέρμα που χάρισε την πολύτιμη στην ομάδα των βορείων προαστίων.

ΑΤΤΑΛΟΣ:Βαμβακάς, Βασιλόγιαννης (33′ Μποζινάκης), Κορλιές, Γκιβίσης, Τζέλης (82′ Γιαννίκης), Σινοτρακάι, Γαβριηλίδης, Παπανικολάου, Νταβούα, Φέκας, Συγγελάκης΄(79′ Σκέμπι)

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Αλαφούζος, Μότσιος, Πελεκάνος, Στούλης, Χαβενετίδης, Μπολέτης (82′ Παπαδόπουλος), Δήμος (65′ Πετρούλας), Καραλής, Πέτας (89′ Τρακάκης), Λεφάκης, Γεωργακόπουλος.