Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαία νίκη για την Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Σπουδαία νίκη 1-0 για την Θύελλα Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι έχοντας αντίπαλο τα Σούρμενα. Οι παίκτες του Δημήτρη Μαντούκα παίζοντας κλειστά και προσεκτικά με αντεπιθέσεις ή στημένα, άντεξαν μέχρι τέλους και σκόραραν στο 80′. Ο Κωνσταντόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ σημαδεύοντας το δοκάρι, ο Λύρος δεν μπόρεσε να ελέγξει την πορεία της μπάλας και ο Ταχιράι πήρε το ριμπάουντ για να πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Αυτό ήταν το δεύτερο δοκάρι για τους γηπεδούχους, αφού στο 35′ ο Γιώργος Ελευθεριάδης σούταρε εκτός περιοχής έχοντας την ίδια ‘τύχη’. Από την άλλη πλευρά, οι ‘ροσσονέρι’ βρέθηκαν σε μέτρια μέρα, είχαν την κατοχή, όμως δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έτσι, η Θύελλα πήρε ανάσα ανεβαίνοντας στους 12 βαθμούς στην 13η θέση, τέσσερις παραπάνω από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ενώ τα Σούρμενα παραμένουν έβδομα στους 16 βαθμούς ισοβαθμώντας με Αργυρούπολη, Ρουφ και Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Διαιτητές: Μαχαίρας Ε., Γιαννόπουλος Γ., Στάικος Κ.

Θύελλα (Δημήτρης Μαντούκας): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ελευθεριάδης Κ., Ρέτσος, Γερακάρης, Κωνσταντόπουλος, Γιαννόπουλος (57′ Εγγονίδης), Ταχιράι, Ελευθεριάδης Γ., Μπίνας (90+2′ Πολίτης), Φιαμέγκος.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Λύρος, Μετλλίου, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Τσακύρης (46′ Μπόκιας), Μπουγιούκος, Πρέκας (80′ Κιουρανάκης), Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος, Ζιώγας (46′ Αθανασόπουλος), Κορκολής.