Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαία κίνηση και μεγάλο μήνυμα πριν τον αγώνα με την Αγία Παρασκευή από τη Δόξα Βύρωνος

Published

on

Σπουσαία κίνηση πραγματοποίησε η διοίκηση Γιάννη Μελά στην Δόξα Βύρωνος δείχνοντας με αυτό το τρόπο την πρόθεση του να δώσει βάση στα τμήματα υποδομής και να αποδείξει ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και τίποτα παραπάνω.

Συγκεκριμένα,  Συγκεκριμένα, πριν από την έναρξη του αγώνα με την Αγια Παρασκευή οι παικτες των δυο ομαδων κρατούσαν απο το χερι νεαρούς αθλητές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση που δείχνει ότι ο σύλλογος βαδίζει σε επαγγελματικά προτυπα και έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη της ακαδημίας.

Αναλυτικά, το κειμενο:

Σε ακόμη μια σημαντική κίνηση που σηματοδοτεί οτι η Δοξα Βυρωνος εχει περασει σε αλλη εποχή προχώρησε η ομάδα μας. Συγκεκριμένα, πριν από την έναρξη του αγώνα με την Αγια Παρασκευή οι παικτες των δυο ομαδων κρατούσαν απο το χερι νεαρούς αθλητές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση που δείχνει ότι ο σύλλογος βαδίζει σε επαγγελματικά προτυπα και έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη της ακαδημίας