Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

‘Σπαρτιάτικη’ τριάδα έκλεισε ο Ολυμπιακός Λαυρίου

Published

on

Ισχυρή τριάδα απέκτησε ο Ολυμπιακός Λαυρίου και αύξησε την ‘Σπαρτιάτικη παροικία’ στους τέσσερις ποδοσφαιριστές. Μετά τον τερματοφύλακα Κώστα Γαρόζη, η Διοίκηση των ‘ερυθρολεύκων’ συμφώνησε σε όλα με τους Μιχάλη Κορώνη, Ντορίν Σπιροπάλι και Γιώργο Πανάκη. Πρόκειται για τρεις χαρισματικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν πέρυσι στην Λακωνία και ανέβασαν πανηγυρικά την Σπάρτη στην Γ’ Εθνική. Έτσι, ο σύλλογος του Λαυρίου δυναμώνει σημαντικά και δείχνει ικανός για μεγάλα πράγματα και πορεία πρωταθλητισμού φέτος στην Ανατολική Αττική.

Πρώτος αποκτήθηκε ο Μιχάλης Κορώνης, ένα ποιοτικός μέσος ηλικίας 24 ετών. Πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν στους ‘κυανέρυθρους’ έχοντας στο πρωτάθλημα τρία γκολ σε 28 εμφανίσεις (1966 λεπτά) ενώ στα μπαράζ ήταν ένα χρήσιμο εργαλείο για τον Αργύρη Κατσίχτη. Αφετηρία στην καριέρα του ήταν ο Παναθηναϊκός, στην συνέχεια πήγε στον Απόλλωνα Σμύρνης (Football League), Βύζα Μεγάρων, επέστρεψε στον Απόλλωνα, μετακόμισε στην Τριγλία Ραφήνας πριν την Σπάρτη.

Επόμενο απόκτημα ο Ντορίν Σπιροπάλι, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην αρχή για λογαριασμό του Πελλάνα Καστορείου ενώ από τον Γενάρη επέστρεψε στην Σπάρτη. Είναι 28 ετών, χαρισματικός επιθετικός και στο βιογραφικό του έχει καταγεγραμμένες πολλές συμμετοχές και γκολ. Τα τελευταία τρία χρόνια αριθμεί 30 τέρματα σε τρεις διαφορετικές ομάδες δίνοντας παράλληλα πολύτιμες λύσεις. Αναλυτικά, στον Βοτανικό 5 γκολ, στον Πελλάνα 7 τέρματα και στην Σπάρτη, συνολικά, 17.

Την τριάδα ολοκληρώνει ο 29χρονος, Γιώργος Πανάκης. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό με πολλές παραστάσεις σε όλη την καριέρα του. Πέρυσι μέτρησε μόνο τέσσερα παιχνίδια (και 1 γκολ) στο πρωτάθλημα αλλά στα μπαράζ ήταν από τους βασικούς συντελεστές των Σπαρτιατών. Επίσης, έχει φορέσει φανέλες, όπως του Εορδαϊκού και του Παναργειακού στις Εθνικές κατηγορίες (Β’-Γ’ Εθνική) αλλά και Άρη Αρχαίας Ολυμπίας.

Αναμφίβολα, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Λαυρίου, Μιχάλης Τσίκλος, έκανε την υπέρβαση και αναμένεται να δικαιωθεί στο μέλλον, καθώς οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι αρκετά αξιόλογοι και έμπειροι.