Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σπίθα – Πειραϊκός 1-2 . Στο χειρουργείο επειγόντως ο Ιορδάνης Τριανταφυλλίδης

Published

on

«Δυο στα δυο» για τον  Πειραϊκό που επικράτησε με 2-1 μέσα στη Νίκαια επί της Σπίθας.

Σκόρερ των νικητών ο Παφίλης που σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας του στο 47’ και 79’.

Οι Νικαιώτες είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Πιεράκο στο 54’ .

Στο 54’ αποβλήθηκε ο Σκόκοτας του Πειραϊκού που κτύπησε αντίπαλο για να τον ακολουθήσει και ο Παπαδόπουλος των γηπεδούχων με 2η κίτρινη κάρτα.

Από τον διαιτητή Αλατσάκη έχει παράπονα η Σπίθα .

ΣΠΙΘΑ: Νταβτιάν, Μακρής, Σέκα( 90’ Μόλακας) , Πιεράκος, Παπαδόπουλος, Μέξης, Λαμπράκης( 87’ Τσαμπαρλής) Κοντομάρης( 46’ Κλάδης) , Κοτζαμιχάλογλου( 61’ Καραδημητρίου) Μιχαηλίδης, Σαμωνάκης) .

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ : Μπακαλάρος, Αξιώτης, Καλλυβωκάς, ( 68’ Σαμχαραούλι) , Θεοχαράκης, Καραλάγας, Γκούρη, Ξυμιαλής( 82’ Λευκαδίτης) Ζωγράφος, Χλιάρας( 50’ Σκόκοτας) , Παφίλης( 90’ Φριτζάλας) , Σεϊντάρασι.

** Με τη λήξη του αγώνα ο Γενικός Γραμματέας της Σπίθας Ιορδάνης Τριανταφυλλίδης έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Αττικό Νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει κυκλοφορικό ανεύρυσμα με αιμάτωμα στην κοιλιακή χώρα.  Στη συνέχεια επειδή έπρεπε επειγόντως να χειρουργηθεί   από τον γιατρό που τον παρακολουθεί  και ξέρει την περίπτωση του, μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Ο Ιορδάνης μας είναι από τα πιο αγαπητά και σεβαστά πρόσωπα στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Οι ευχές όλων μας είναι μαζί του.