Connect with us

6ος Όμιλος

Σπάθας: “Κακοί στο πρώτο εικοσαλεπτο”

Published

on

Στην ανάγκη να μαζέψει για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται για την ομάδα αναφέρθηκε ο προπονητής του Κερατσινίου κου Σπάθας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΡΤ .

“Hρθαμε στη Νεάπολη για να πάρουμε αποτέλεσμα . Στα πρώτα 20 λεπτά δεν βγήκαμε απο τα αποδυτήρια και ήμασταν κακοί ενώ δεχτήκαμε ένα γκολ παιδικό. Στη συνέχεια πήραμε μέτρα, κάναμε φάσεις ,αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος .Στο β ημίχρονο, πιέσαμε,προσπαθήσαμς και κάναμε φάσεις, ανοιχτήκαμε και τελικά δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια που είναι δύσκολη και να κοιτάξουμε να πάρουμς βαθμούς. ”ας κου Σπάθας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΡΤ .

“Hρθαμε στη Νεάπολη για να πάρουμε αποτέλεσμα . Στα πρώτα 20 λεπτά δεν βγήκαμε απο τα αποδυτήρια και ήμασταν κακοί ενώ δεχτήκαμε ένα γκολ παιδικό. Στη συνέχεια πήραμε μέτρα, κάναμε φάσεις ,αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος .Στο β ημίχρονο, πιέσαμε,προσπαθήσαμς και κάναμε φάσεις, ανοιχτήκαμε και τελικά δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια που είναι δύσκολη και να κοιτάξουμε να πάρουμς βαθμούς. ”