Connect with us

6ος Όμιλος

Σπάθας: Διαψευσαμε τους πάντες

Published

on

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή μας κου Σπάθα και του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Παναγιωτόπουλου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό.

Αναλυτικά:

Βασίλης Σπάθας

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα τους είχαν καταδικάσει ότι θα πέσουν κα;τηγορία. Τελικά διαψεύσαμε άπαντες. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί απέδειξαν όιτι είναι μάγκες. Οσο για το παιχνίδι ήταν ένα πειραικό ντέρμπι και ο αντίπαλος ήθελε τους πόντους για τη σωτηρία. Φανήκαμε και λίγο τυχεροί στο τέλος και πήραμε τη νίκη.. Μένουν δύο παιχνίδια για το τέλος και εμείς όπως ξεκινήσαμε,έτσι θα τελειώσουμε .Θα παλέψουμε και τα δύο παιχνίδια και είναι κάτι που το χουμε πει και με τα παιδιά και με τη διοίκηση. Το στοιχείο για την επιτυχία είναι ότι απο το ξεκίνημα της πρώτης προπόνησης κάναμε μία οικογένεια. Περνάμε τέλεια στις προπονήσεις και τους αγώνες, το διασκεδάζουμε και αυτή η υγεία βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

Σίγουρα είμαι χαρούμενος που σώθηκε η ομάδα κάτι που ήταν στόχος από την αρχή της σεζόν. Το καταφέραμε σχετικά νωρίς ,μένουν δύο αγώνες πριν το τέλος γηια τη νίκη ,απλά θα πάμε χωρίς άγχος. Οσο για το γκολ είμαι χαρούμενος που βοήθησα και εγώ αλλά το καλό είναι ότι όλη η ομάδα χαίρεται που τα καταφέραμε. Μετά από τόσα χρόνια κρατήσαμε την ομάδα στην κατηγορία και απέναντι σε ένα ιστορικό αντίπαλο όπως είναι ο Ιωνικός που εύχομαι να παραμείνει

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply