Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σούρμενα-Περιστέρι 0-1

Published

on

Μεγάλη νίκη που ίσως αποδειχθεί καθοριστική στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή στην κατηγορία πανηγύρισε το Περιστέρι επικρατώντας στο Ελληνικό με 1-0 των Σουρμένων φτάνοντας τους 32 βαθμούς και τη 14η θέση, ξεπερνώντας τη Διάνα Ηλιούπολης.

Η ομάδα από τα δυτικά προάστια με γκολ του Παπαευθυμίου στο 48′ πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και πλέον μπορεί να κοιτάζει το μέλλον πιο αισιόδοξα, παραμένοντας παράλληλα για δεύτερο συνεχόμενο ματς αήττητη.

Από την άλλη, τα Σούρμενα όντας επηρεασμένα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα στο θεσμό του πρωταθλήματος.

Στο 46′ ο Κωνσταντόπουλος είχε δοκάρι για το Περιστέρι ενώ στο 36′ ο Χέλμης, στο 37 ο Λειβαδάς και στο 80′ ο Οκσύσογλου είχαν σημαντικές στιγμές.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης) Καλαματιανός, Μίζιος, Ζιώγας, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Παιδάκης (68′ Θεοδώρου), Πρέκας, Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Χατζηπαναγιώτης (89′ Θυμιανός).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Λευτέρης Αλεξάκης) Λιόνης, Ανιτσάκης, Μουτζούρης, Κωνσταντόπουλος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Οκσόσογλου, Πλέστης, Χέλμης, Λειβαδάς (68′ Κρεμμύδας), Ιατρούδης (89′ Τσαλκιτζόπουλος).