Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σούρμενα-Πανερυθραϊκός 6-3

Published

on

Η δουλειά που γίνεται στα Σούρμενα τα τελευταία χρόνια αποφέρει καρπούς και απόδειξη αποτελεί η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα των νοτίων προαστίων στο γήπεδο. Την περασμένη εβδομάδα, οι κόκκινοι γνώρισαν την ήττα από την Αγία Παρασκευή, ωστόσο, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα φάνηκε μικρό για να σταματήσει τους παίκτες του Μιχάλη Κάτσικα στο σημερινό ατς. Συγκεκριμένα, τα Σούρμενα επικράτησαν με το εμφατικό 6-3 του Πανερυθραϊκού, έφτασαν τους 51 βαθμούς και την 3η θέση. Οι γηπεδούχοι απέδωσαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και επέβαλλαν το ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά απέναντι σε μια ομάδα που δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και μοιραία το πλήρωσε μένοντας στην 6η θέση με 45 βαθμούς. Οι ροσσονέρι μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 13′ με τον Θεοδώρου. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους γηπεδούχους οι οποίοι στο 14′ έκαναν το 2-0 με τον Ζιώγκα. Στο 18′ ο Κοντιμπάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να έρθει ο Γιώργος Καζαντζής στο 54′ και στο 70′ και να σημειώσει το 5-0. Στο 76′ ο Γλυνός μείωσε σε 5-1, ενώ ο Αδραχτάς στο 80′ έκανε το 5-2. Στο 85′ ο Φέρτης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του κάνοντας το 6-2, με τον Αλίας στο 88′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Μιχάλης Κάτσικας) Λύρος, Κορκολής, Κοντιμπας, Ακριτίδης, Τσακίρης, Μπουγιούκος, Θεοδώρου (59′ Γιαννόπουλος), Πρέκας, Καζαντζής (72′ Φέρτης), Δημογιάννης, Ζιώγας (78′ Λίτσας).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μολφέσης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Τριανταφύλλου (70′ Νταλλένγκα), Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Αναγνώστης (53′ Αλίας), Μπαμπαλούκας, Αδραχτάς, Μπρίλης (46′ Μπενετάτος), Γλυνός.