Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σούρμενα-Καματερό 1-1

Published

on

Σε ένα ματς όπου η ένταση και το πάθος περίσσευαν Σούρμενα και Καματερό αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Πάντως, τόσο οι ‘ροσσονέρι’ όσο και οι ‘νερατζούρι’ έδειξαν ότι διαθέτουν αρκετά αξιόλογα σύνολα τα οποία αδικούνται από τη βαθμολογική θέση που κατέχουν. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν αφού μόλις στο 9′ ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος έγραψε το 1-0. Στη συγκεκριμένα φάση ωστόσο συνέβη το εξής παράδοξο δεδομένου ότι ο β’ βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι του υποδεικνύοντας τον άσο του Καματερού οφσάιντ. Παρ’ όλα αυτά, ο διαιτητής Δόσης πήρε τη φάση πάνω του κατοχυρώνοντας το γκολ κάτι που ασφαλούς προκάλεσε τις διαμαρτυρίες από πλευράς Σουρμένων. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και κατάφεραν να την πετύχουν στο 61′ με το συνήθη ύποπτο τη φετινή σεζόν Ανδρέα Πετρίτση. Ο χαρισματικός κυνηγός 2′ αφότου είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο χρίστηκε σκόρερ δικαιώνοντας τον Μιχάλη Κάτσικα για την επιλογή του να τον ρίξει στο παιχνίδι

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Μιχάλης Κάτσικας) Ασλάνογλου, Μετλίου, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Γκοβίλας (35′ Θεοδώρου (67′ λ.τρ. Τσικριτέας)), Τσακίρης, Μπουγιούκος, Αναστασόπουλος, Γιαννόπουλος (59′ Πετρίτσης), Χατζηγεωργίου, Πρέκας.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης) Σκαμαντζούρας, Τρακόσης, Δαυίδ, Γαλανός, Παππάς, Κλωνάρης, Σπυρόπουλος Π. (90′ Ανδριτσόπουλος), Μανάρας, Παναγιωτόπουλος, Λιόνας (68′ Σπυρόπουλος Χρ.), Κουνάδης (84′ Παπαϊωάννου).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply