Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σούρμενα-Αθηναϊδα 3-0

Published

on

Μετά την ισοπαλία στην Αργυρούπολη, τα Σούρμενα επέστρεψαν στις επιτυχίες αφού επικράτησαν με 3-0 της Αθηναϊδας γα την 13η αγωνιστική. Οι ‘ροσσονέρι’ με αυτή τη νικη βρίσκονται στην 4η θέση μαζί με τον Γ.Σ.Α με 19 βαθμούς δείχνοντας ότι έχουν αφήσει πίσω για τα καλά τις μέτριες εμφανίσεις.

Από την άλλη, για ακόμη ένα ματς η ομάδα της Κυψέλης έμεινε μακριά από τις νίκες και δείχνει ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια όντας στην προτελευταία θέση.

Στο 9′ το αυτογκόλ του Λαππα έδωσε το προβάδισμα στα Σούρμενα, με τον Μανωλιάδη πριν κλείσει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43′ να κάνει το 2-0.Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 82′ ο Μαρινάκης με ωραιο σουτ.

Διαιτητές: Φωτόπουλος, Κουντουρέλης,-Τουμπακάρης

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης) Αθανασόπουλος, Ακογλάνης (75′ Κορκολής), Γκοβίλας, Ακριτίδης, Θυμιανός, Παπαδάκης (79′ Κακιώρης), Φωστέρης, Μανωλιάδης (84′ Φωτιάδης), Φέρτης, Δημογιάννης (62′ Μαρινάκης), Θεοδώρου.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γαληνός Νικολαϊδης) Κοντογεώργος, Τσολάνης Κατσιώρης, Κινδιλίδης (28′ λ.τρ Χαλας), Τζήμας, Λάππας, Ρηγόπουλος, Τσουτσουδάκης, Νικολαϊδης, Μουκίδης, Χαλικιάν (46′ Κανδαλέπας).