Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σούπερ κίνηση με Κακλαμάνο το Παλαιό Φάληρο

Published

on

Σταθερά βήματα, ομάδα σε στέρεες βάσεις και καλό ποδόσφαιρο είναι το τρίπτυχο που επιθυμούν να ακολουθήσουν στο Παλαιό Φάληρο.
Η διοίκηση Παναγιώτη Σταυριανάκου, χωρίς όρεξη για πολλά λόγια, αλλά με στόχο να ικανοποιήσει τα… θέλω του Γιάννη Γαζή κινείται στη μεταγραφική περίοδο με τέτοιο τρόπο προκειμένου να ενσωματώσει στο ρόστερ της ομάδας βασικά κομμάτια του παζλ που μένουν ασυμπλήρωτα.
Στο πλαίσιο αυτό, εδώ και μερικές ώρες, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας προχώρησε σε ακόμη μια κίνηση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, δείχνοντας ότι το μόνο που θέλει είναι να διασφαλίσει την ανταγωνιστική εικόνα που έχει ως προίκα ο σύλλογος από πέρυσι.
Συγκεκριμένα, μετά από προσωπικές
ενέργειες του κ. Σταυριανάκου, στην ομάδα των νοτίων προαστίων θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Αλέξανδρος Κακλαμάνος.
Ο πολύπειρος αριστεροπόδαρος μέσος που μπορεί να αγωνιστεί και στο άκρο της οπισθοφυλακής, τα βρήκε σε όλα με το Παλαιό Φάληρο βάζοντας την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.
Ο “Κάκλα” που προέρχεται από μια αρκετά καλή σεζόν με τη φανέλα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο νεανικό σύνολο του Γιάννη Γαζή.
Η εμπειρία του θα παίξει σημαντικό ρόλο αφού όλοι περιμένουν αρκετά από εκεινον όσον αφορά την προσφορά του στο γήπεδο.
Με παρουσία σε Αγία Παρασκευή, Κηφισιά και πολλούς άλλους συλλόγους, ο Κακλαμάνος είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει λίρα εκατό