Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σούπερ κίνηση με Γιώρα το Αιγάλεω

Published

on

Μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι και τη νέα σεζόν θα θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους αφού αυτό επιτάσσει η ιστορία του και το μέγεθος που διαθέτει σαν σύλλογος. Η αναφορά μας γίνεται στο Αιγάλεω, η διοίκηση του οποίου όχι απλά έχει αποδείξει πολλάκις τη στήριξη του προς το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά πρόκειται για ανθρώπους φερέγγυους οι οποίοι εκπληρώνουν τις υποσχέσεις του. Η αποχώρηση των Τριανταφύλλου και Μουκέα σήμανε συναγερμό όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, ωστόσο, με προσωπικές ενέργειες των Άρη Παλτόγλου και Πάντου Τζανετάκου το ‘Σίτι’ απέκτησε έναν από τους κορυφαίους που αγωνίζονται τα τελευταια χρόνα στο Λεκανοπέδιο. Η αναφορά μας γίνεται στον ικανότατο, Γιάννη Γιώρα που την περσινή σεζόν λίγε έλειψε να στεφθεί πρωταθλητής με τη φανέλα του Φωστήρα. Ο έμπειρος πορτιέρο που πριν από δυο χρόνια βρήκε απέναντι του το ‘Σίτι’ στους αγώνες μπαραζ ‘φορώντας τη φανέλα του Ηρακλείου ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο των δυτικών προαστίων και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Γιώρας όχι απλά θα προσδώσει ποιότητα κάτω από την εστία του Αιγάλεω αλλά και σιγουριά αφού γνωρίζει αρκετά καλά να παίζει σε πίεση αλλά και τα μονοπάτια του πρωταθλητισμού.

Πέρα από τον ‘Φονεα’ ο Γιώρας έχει αγωνιστεί στο Ηράκλειο όπου κατέκτησε τον τίτλο του υπερπρωταθλητή Αθηνών πριν από δυο χρόνια, καθώς επίσης και στον Εδεσσαικό και τον Ηρακλή Έδεσσας.