Connect with us

stoplekto

Σοκ από τον τραυματισμό του Καραπετσάνη

Published

on

Ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού Αντώνη Καραπετσάνη επισκίασε το αγωνιστικό μέρος του Σαββατοκύριακου.

Ο 24χρονος κτύπησε στον αυχένα κατά τη διάρκεια του αγώνα σε μια σύγκρουση με τον επιθετικό του Αίαντα Σαλαμίνας Λάμπρο Χανιώτη και έχασε τις αισθήσεις του . Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο( ο παίκτης είναι αστυνομικός) αφού πρώτα του τοποθετήθηκε κολλάρο από τον γιατρό του αγώνα. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ένα αιμάτωμα στον 6ο σπόνδυλο με κίνδυνο να δημιουργηθεί πρόβλημα στο νωτιαίο μυελό.

Ο Αντώνης νοσηλεύεται στην εντατική υποβλήθηκε σε μια πρώτη επέμβαση ενώ το σοβαρό χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη .

Στο πλευρό του είναι η διοίκηση του συλλόγου, ο προπονητής Γιώργος Μοδινός και οι συμπαίκτες του ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν ο ποδοσφαιριστής του Αίαντα Λάμπρος Χανιώτης καθώς και η διοίκηση του Σαλαμινιώτικου συλλόγου. Τεράστιο ενδιαφέρον έδειξε και ο διαιτητής της συνάντησης Δήμος Ορφανός.

Φυσικά ο σοβαρός τραυματισμός του Καραπετσάνη επισκίασε το θετικό αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα στη Σαλαμίνα.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου της Αστυπάλαιας Νικήτα Νικολάκη: «Για μας πάνω από όλα και πέρα από τα αποτελέσματα προέχει η υγεία των αθλητών. Τίποτε άλλο.»

*Όλος ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς, τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.Πειραιά είναι στο πλευρό της οικογένειας Καραπετσάνη κι εύχονται τα νέα της υγείας του άτυχου αθλητή να είναι αυτά που περιμένουμε.

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η Κύπρος Κορυδαλλού.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply