Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σοβαρεύτηκε ο Μικρασιατικός και έβαλε σε μπελάδες τον Ιάσονα

Published

on

Στις νίκες με ωραίο ποδόσφαιρο επέστρεψε ο Μικρασιατικός που επικράτησε 3-1 του Ιάσονα Ιλίου στον Στάδιο ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού παρουσιάζοντας καλύτερη εικόνα από τις αναμετρήσεις με Καματερό και Πεύκη. Στο απέναντι στρατόπεδο, η γρήγορη ισοφάρισε δεν διαχειρίστηκε σωστά και οι παίκτες του Νίκου Φούσκα ηττήθηκαν φυσιολογικά, αφού δεν βρέθηκαν και στην καλύτερη μέρα τους. Στην βαθμολογία, πέμπτος έχοντας 30 βαθμούς συνεχίζει ο Μικρασιατικός, ενώ 16 πόντους στην 13η θέση για τον Ιάσονα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ανδρέας Πετρίτσης, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 32′ με σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο Καριατλής στο 35′ ισοφάρισε με έξοχη ατομική ενέργεια και πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Στο 41′ ο Παούρης έβαλε μπροστά τον σύλλογο από την Καισαριανή με πλασέ μέσα από την περιοχή και έκλεισε στο 2-1 το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβαιναν σταδιακά και στο 62′ η συνεργασία Ψαραδέλη-Βουτυρά έχρισε σκόρερ τον τελευταίο για το τελικό 3-1. Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα ο Ψαραδέλης είδε και δεύτερη κίτρινη κάρτα παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια, ενώ ο Κώστας Σταμπουλίδης απορούσε στον πάγκο για αυτή την απόφαση.

Διαιτητές: Γρίμμας Ε., Καρατζίκας Α., Αθανασίου Γ.

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Κουλίρα (63′ Μεσσίνι), Βιτζηλαίος, Κολοβός Η., Κραψίτης, Παούρης (75′ Κετσές), Πετρίτσης, Κολοβός Α., Γκίνης (55′ Ψαραδέλης).

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Παναγιωτίδης (55′ Καραμίντζας), Βασιλάκος Β., Κωνσταντόπουλος Α., Χαλιάσος, Κωνσταντόπουλος Ι., Μανδαμαδιώτης, Μποδώνιας (75′ Παπαμιχαήλ), Δήμος, Καριατλής, Ρώιμπας (85′ Βασιλικός).