Connect with us

stoplekto

Σοβαρά γηπεδικά προβλήματα ο Πανφαληρικός

Published

on

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Πανφαληρικός , μετά από το κλείσιμο του γηπέδου στο ΣΕΦ. Ο σύλλογος ψάχνει συνεχώς ώρες και  γήπεδα για να προπονηθεί .

« Έχουμε καταντήσει τσιγγάνοι.  Γυρνάμε από δω και από κεί πληρώνοντας μάλιστα και ενοίκιο σε ιδιωτικά γήπεδα. Η κατάσταση είναι δραματική , και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στη συνέχεια» δήλωσε ο Γενικός Αρχηγός Χρήστος Τζελέπης και πρόσθεσε:

«Παρά τις αντίξοες γηπεδικές συνθήκες, στόχος μας στο πρωτάθλημα είναι να έχουμε μια καλή πορεία και ότι μπορέσουμε καλύτερο. »

*Τον Πειραϊκό θα αντιμετωπίσει ο Πανφαληρικός στην πρεμιέρα του Κυπέλλου την Κυριακή στο Μοσχάτου. Ο Γιάννης Πολίμος με τον συνεργάτη του Μάκη Ιωακειμίδη θα προσπαθήσουν για το καλύτερο . Με την προσθήκη των νέων παικτών που αποκτήθηκαν θα επιδιώξουν την διάκριση αν και ο μεγάλος τους στόχος είναι η πορεία στο πρωτάθλημα.

*Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Πανφαληρικού στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους στον ηγέτη του συλλόγου Φαίδωνα Τσικνάκο που έγινε για πρώτη φορά παππούς από τον γιο του Χρήστο.