Connect with us

stoplekto

Σκληρή ανακοίνωση της ΕΠΣ Αθηνών που φωτογραφίζει Γκιρτζίκη!

Published

on

Με ανακοίνωση σε έντονο ύφος απάντησε η ΕΠΣ Αθηνών στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, τον οποίο “φωτογραφίζει” αλλά δεν τον κατονομάζει, για όσα ανέφερε για την Ενωση σε συνέντευξή του στο Xanthi Channel.

Συγκεκριμένα ο κ. Γκιρτζίκης είπε: “Δεν θα αφήσουμε την τριπλέτα των ΠΑΕ ή όποιοι άλλοι σκέπτονται να ποδηγετήσουνε τις Ενώσεις μαζί με την ΕΠΣ Μακεδονίας, την ΕΠΣ Αθηνών”.Η απάντηση της ΕΠΣ Αθηνών, πρόεδρος της οποίας είναι ο Παναγιώτης Δημητρίου, που είναι γ’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ήρθε μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης:”Η Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ (για όσους ανιστόρητους και ασεβείς θέλουν να το ξεχνούν ή να μην το θυμούνται), είναι, μαζί με τις ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ, το θεμέλιο <ως ιδρύτριες Ενώσεις> της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και λειτουργεί και υπηρετεί το ποδόσφαιρο από το 1924 έως σήμερα με ΗΘΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ, έχοντας απόλυτο ΣΕΒΑΣΜΟ στους θεσμούς, τους Κανονισμούς και όλες τις άλλες Ενώσεις-μέλη της ΕΠΟ. Χωρίς αποκλεισμούς, καιροσκοπισμούς, αφορισμούς ή σκοπιμότητες αλλά ΠΑΝΤΟΤΕ με πίστη στην συλλογικότητα, την συνεργασία και την δημοκρατία.

Εχοντας πλήρη συναίσθηση του ρόλου μας, της ιστορικής κληρονομιάς και της βαρύτητας του θεσμού που υπηρετούμε, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αναφέρεται απαξιωτικά στην Ένωση μας (ιδίως σε όποιους θέλουν να λύσουν τα υπαρξιακά τους προβλήματα, δημιουργούν φαντάσματα, επιχειρώντας να σπείρουν διχόνοια και διχασμό στην ποδοσφαιρική κοινότητα) και ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ αυτούσια την ατυχή, άστοχη και απαράδεκτη δήλωση περί δήθεν «απόπειρας της Ένωσης μας να ποδηγετήσει τις άλλες Ενώσεις» ΣΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ και ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ, με την παραίνεση να «μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια».

ΕΜΕΙΣ δεν ποδηγετούμε, δεν υποτάσσουμε και δεν συκοφαντούμε.

Λάθος πόρτα χτύπησαν, όσοι αναζητούν τέτοιους παράγοντες στην ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Ας ψάξουν αλλού”.

Πηγή: soccerplus.gr