Connect with us

slideshow

Σκηνικό ντροπής με σάπιες εξέδρες στο ” Γ.Ρουμελιώτης”

Σπασμένα καθίσματα, σάπια σανίδια και καουτσούκ αντικρίζει κανείς.

Published

on

Σε κακό χάλι είναι το γήπεδο « Γ. Ρουμελιώτης» στην Ελευσίνα καθώς τόσο ο αγωνιστικός χώρος όσο και οι εξέδρες του γηπέδου είναι στην ουσία ακατάλληλα για χρήση.

Στο γήπεδο που φιλοξενούνται έξι ομάδες της Ελευσίνας και με τα τμήματα υποδομών τους , από την συνεχή χρήση του αγωνιστικού χώρου, ο πλαστικός τάπητας είναι φθαρμένος και δια γυμνού οφθαλμού φαίνεται το καουτσούκ, κάτι που εγκυμονεί κινδύνους για τους ποδοσφαιριστές. Αλλά και στην ξύλινη εξέδρα του γηπέδου τα πράγματα δεν είναι καλύτερα για τους φιλάθλους.

Σπασμένα καθίσματα, καμένα από τον ήλιο, σαπισμένα και σπασμένα σανίδια συνθέτουν το σκηνικό της ντροπής που αντικρίζει κανείς. Ο κίνδυνος να θρηνήσουμε ακόμη και θύματα είναι υπαρκτός καθώς υπάρχουν σημεία που λείπουν κομμάτια στο πάτωμα της ξύλινης εξέδρας. Κανείς ανευθυνουπεύθυνος δεν έδειξε να ενδιαφέρεται, κανείς «μανδαρίνος» της εξουσίας δεν νοιάστηκε για την σκηνικό της ντροπής, κανείς «καρεκλοκένταυρος» δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραιτηθεί για το κακό χάλι του γηπέδου « Γ. Ρουμελιώτης» που εξευτελίζει την Ελευσίνα στα μάτια των φιλάθλων των άλλων ομάδων. Η αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply