Connect with us

4ος Όμιλος

Σκαφτούρος: “Συνεχίζουμε ενωμένοι με ασπίδα μας τον κόσμο”

Published

on

Μπορεί στον Ιωνικό τα λεφτά να μην βρέθηκαν, ομως θα συνεχιζουν να υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το σύλλογο και βάζουν την ομαδα πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον. Ένας εξ αυτών είναι και ο Παναγιώτης Σκαφτούρος ο οποιος με δήλωση του έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας υποστηρίζοντας ουσιαστικά ότι θα παραμείνει μπροστάρης και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου το εγχείρημα του Ιωνικου να πετύχει.

Αναλυτικά, η δήλωση:

“Πριν από μερικές εβδομάδες αποφασισα μαζί με τους συνεργάτες μου να ξεκινήσουμε μια νέα προσπάθεια προκειμένου ο αγαπημένος μας Ιωνικός να συνεχίσει να αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες. Άλλωστε η θέση του εκεί ανήκει και ακόμη υψηλότερα και θα ήταν τραγωδία εφόσον δεν καταφέρναμε να διατηρήσουμε τη σημαία του συλλόγου ψηλά.

Άλλωστε, η υπερηφάνεια είναι αυτό που μας κάνει και ξεχωρίζουμε σαν σύνολο τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά κυρίως τους οπαδούς μας που σε μια δύσκολη στιγμή θα πρέπει για ακόμη μια φορά να βοηθήσουν όπως το έκαναν τα τελευταία χρόνια ξοδεύοντας τον πολύτιμο χρόνο τους.

Πλέον, συνεχίζουμε με στόχο να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό που θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και θα τιμάει κάθε Κυριακή τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος.

Ολοι μαζί μια γροθιά για το Αστέρι που είναι τιμή μας.

Με εκτίμηση, Παναγιώτης Σκαφτούρος”.