Connect with us

3ος Όμιλος

Σκαφτούρος: ”Πάνω απ’ όλους η ομάδα”

Published

on

Αποκτήθηκε προκειμένου να βοηθήσει τον Πανελευσινιακό στο σκοράρισμα και ο ίδιος έδειξε από το πρώτο επίσημο ματς με το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Ζακυνθιακό ότι θα αποτελέσει ισχυρό χαρτί στην γραμμή κρούσης των σταχυοφόρων.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Σκαφτούρο ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr και αναφερόμενος στο ματς της πρεμιέρας τόνισε:

Παρουσιαστήκαμε αγχωμένοι λόγω της πρεμιέρας ωστόσο όλα κύλησαν ομαλά. Πήραμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια αξιόλογη και ποιοτική ομάδα και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό. Στο α’ μέρος, είχαμε άγχος αλλά μετά το 1-0 επιβάλαμε το ρυθμό μας και ήταν θέμα χρόνου να… καθαρίσουμε το ματς. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι όπου έχουμε δύσκολη αποστολή. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο καθώς τον αντιμετωπίσαμε το καλοκαίρι σε φιλικό. Πρόκειται για ένα σκληρό σύνολο και πρέπει να παρουσιαστούμε εξίσου σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη η οποία είναι μονοδρομος για εμάς. Ήδη δουλεύουμε με το τεχνικό επιτελείο για το συγκεκριμένο παιχνίδι και θεωρώ ότι θα πετύχουμε το στόχο μας”. Ερωτηθείς, πως αισθάνεται για το τέρμα που σημείωσε στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν , ο Πειραιώτης άσος υπογράμμισε: Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και ελπίζω να έρθουν και άλλα γκολ. Βέβαια το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα η οποία βρίσκεται πάνω απ’ όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο ο οποίος μας στήριξε σε μεγάλο βαθμό στο πρώτο ματς και τον καλούμε να έρθει και στο επόμενο παιχνίδι να μας στηρίξει. Άλλωστε ο δρόμος είναι μεγάλος και το μόνο σίγουρο είναι ότι τον χρειαζόμαστε”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply