Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σιλεβίστας: Οι στιγμές χαράς στον ΠΑΟ Ρουφ ήταν περισσότερες από τις λύπες

Published

on

Ο Γιάννης Σιλεβίστας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Ρουφ, με το νεαρό προπονητή μέσω δήλωσης του να ευχαριστεί τα πρόσωπα που συνεργάστηκε, κάνοντας ένα μίνι απολογισμό κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Μετά από 18 μήνες καθημερινής προσπάθειας παραιτήθηκα από την ομάδα του ΠΑΟ ΡΟΥΦ. Νιώθω υποχρέωση, να σας διαβεβαιώσω ότι προσπάθησα για το καλύτερο και έδωσα το 100% της ενέργειάς μου και των δυνάμεών μου από την πρώτη έως την τελευταία μέρα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. ΚΟΥΝΑΔΗ, τον Αντιπρόεδρο κ. ΚΡΗΤΙΚΟ, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, για την άψογη συνεργασία, την αμέριστη στήριξή τους, και την σχέση εμπιστοσύνης που υπήρχε όλο αυτό το διάστημα.

Τους συνεργάτες μου , όλους τους ποδοσφαιριστές που δούλεψαν μαζί μου ,καθώς και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά για το καλό του συλλόγου.

Πέρυσι χτίσαμε μια ομάδα που στην πορεία απέκτησε νοοτροπία νικητή, έκανε πρωταθλητισμό, αρνιόταν να χάσει, και πάλεψε για το πρωτάθλημα μέχρι και την 27η αγωνιστική. Το καλοκαίρι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Η βαθμολογική συγκομιδή μέχρι στιγμής με αναγκάζει σε αυτή την απόφαση.

Οι στιγμές χαράς όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ περισσότερες από τις λύπες. Κρατάω τις ευχάριστες στιγμές και το γεγονός ότι το 70% των αποτελεσμάτων ήταν θετικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την καθημερινή εκτίμηση στο πρόσωπο μου , και το γεγονός ότι ήταν πάντα κοντά στην ομάδα.

Εύχομαι τα καλύτερα.