Connect with us

4ος Όμιλος

Σηφάκης: Η ανάσταση του ΟΦΗ θα γίνει στις 15 Μαΐου

Published

on

«Για όλο τον κόσμο, αλλά και για όλους μας, η Ανάσταση είναι το Σάββατο το βράδυ, αλλά για τον ΟΦΗ η Ανάσταση είναι στις 15 Μαίου». Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, ευχήθηκε εκ μέρους της διοίκησης του ΟΦΗ, προς τους ποδοσφαιριστές Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, αλλά τους υπενθύμισε και το παιχνίδι με τον Φωστήρα στις 15 Μαίου, που θα είναι -όπως όλα δείχνουν-εκείνο που θα κρίνει την άνοδο του ΟΦΗ. «Εχουμε φτάσει στην πηγή και το νερό θα το πιούμε» ανέφερε ο κ. Σηφάκης εκφράζοντας την βεβαιότητα του, ότι ο ΟΦΗ θα πετύχει το στόχο που έχει θέσει απο την αρχή της χρονιάς.

«Ξεκουραστείτε μερικές μέρες, με τις οικογένειες σας και απο την Τρίτη του Πάσχα, ξανά όλοι εδώ μαζί για να ολοκληρώσουμε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε και θα το πετύχουμε» ανέφερε στους παίκτες ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ.

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, πριν απο το Πάσχα (οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν ρεπό μέχρι την Τρίτη του Πάσχα), τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, βρέθηκαν κοντά στους ποδοσφαιριστές και τους έδειξε για μια ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξη της.

Την Μεγάλη Πέμπτη κατέβαλε στους λογαριασμούς των παικτών τον μισθό του Απριλίου, ενώ την Μεγάλη Παρασκευή μοίρασε στους παίκτες σοκολατένια πασχαλινά αυγά και λαμπάδες.

Εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ στην τελευταία προπόνηση βρέθηκαν οι κ.κ. Αντίπας Σηφάκης, Κώστας Αρχοντάκης, Μανόλης Μανωλιδάκης, Γιάννης Φασουλάς, Παντελής Σαπουνάκης, Γιάννης Βάβουλας, αλλά και ο Δημήτρης Αποστολάκης, στον οποίο και ανήκε η πρωτοβουλία να μοιραστούν Πασχαλινά δώρα στους ποδοσφαιριστές.

Ολα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ευχήθηκαν στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους υπαλλήλους της ομάδας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης μιλάει στους παίκτες στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Πιο κάτω τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ οι κ.κ. Φασουλάς, Σηφάκης, Σαπουνάκης, Μανωλιδάκης στην επίσκεψη που έκαναν την Μεγάλη Παρασκευή στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ

Πασχαλιάτικο χρώμα είχε η προπόνηση του ΟΦΗ, που έγινε την Μεγάλη Παρασκευή στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Εκτός απο τις πληρωμές του Απριλίου που έγιναν την Μεγάλη Πέμπτη (28/4), η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, μοίρασε Πασχαλινά δώρα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, το τεχνικό επιτελείο και τους υπαλλήλους της ομάδας.

Σοκολατένια αυγά με το σήμα του ΟΦΗ και λαμπάδες επίσης με το σήμα του ΟΦΗ, μοιράστηκαν σε όλους μαζί με τις ευχές απο την πλευρά της διοίκησης προς τους παίκτες για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Τα συμβολικά δώρα, αγόρασε απο την μπουτίκ του ΟΦΗ, η διοίκηση της ομάδας και στους ποδοσφαιριστές τα μοίρασαν ο υπεύθυνος της μπουτίκ Νίκος Σπαθαράκης, με δυο κορίτσια απο την ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΦΗ!

Οι ποδοσφαιριστές ευχαρίστησαν με τη σειρά τους την διοίκηση του ΟΦΗ και για αυτην την πρωτοβουλία της, η οποία ανέδειξε και το πολύ καλό κλίμα, που επικρατεί στον ΟΦΗ αυτήν την εποχή.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr απο την οικογενειακή εκδήλωση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΦΗ

Τα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής με τους Τράχωνες Αλίμου στις 8 Μαίου στην Αθήνα και με τον Φωστήρα στις 15 Μαίου στο Γεντί Κουλέ, ήταν τα κυρίαρχα θέματα συζήτησης της συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε την Μεγάλη Παρασκευή στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Αμέσως μετά την επίσκεψη στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την ανταλλαγή ευχών, τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ συζήτησαν για τις δυο τελευταίες αναμετρήσεις της φετινής χρονιάς για τον ΟΦΗ, που θα κρίνουν και το στόχο της ανόδου.

Απο την πλευρά της διοίκησης του ΟΦΗ, έγινε γνωστό ότι η επαγρύπνηση σε όλα τα επίπεδα, είναι στο μέγιστο βαθμό για τα δυο παιχνίδια που περιμένυν τον ΟΦΗ.

Παράλληλα, συζητήθηκε το παιχνίδι με τον Φωστήρα στις 15 Μαίου στο Γεντί Κουλέ και τονίστηκε ότι θα πρέπει να γίνει προπώληση εισιτηρίων απο τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, καθώς το γήπεδο του ΟΦΗ αναμένεται να είναι κατάμέστο απο κόσμο.

Αντί για την εβδομάδα του αγώνα, τα εισιτήρια να κυκλοφορήσουν νωρίτερα, καθώς ήδη το ενδιαφέρο είναι μεγάλο και η διακίνηση των εισιτηρίων θα γίνει πιο ομαλά με αυτόν τον τρόπο.

Περισότερες λεπτομέρειες και ενέργειες πάνω σε αυτό θα γίνουν απο την Τρίτη του Πάσχα και μετά.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr είναι απο την συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ την Μεγάλη Παρασκευή στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ

Με προπόνηση που έγινε την Μεγάλη Παρασκευή (29/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι παίκτες του ΟΦΗ ολοκλήρωσαν την προστοιμασία τους για αυτήν την εβδομάδα, καθώς λόγω Πάσχα, θα έχουν τριήμερο ρεπό απο το Νίκο Νιόπλια.

Οι παίκτες του ΟΦΗ αντάλλαξαν ευχές και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη του Πάσχα (3/5), όπου και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Τράχωνες Αλίμου στην Αθήνα (8/5).

Στην τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ υπήρξε και ένα απρόοπτο.

Στο δίτερμα σε μικρούς χώρους, ο γκολκήπερ Βλάχος σε μια διεκδίκηση της μπάλας, υπέστη εξάρθρωση και σκίσιμο στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα.

Στην αρχή υπήρξε φόβος για κάταγμα, αλλά τελικά έχει εξάρθρωση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπόνησης για κάποιες μέρες.

Λίγο αργότερα, ο γκολκήπερ του ΟΦΗ, επέστρεψε στο Βαρδινογιάννειο αθητικό κέντρο και αντάλλαξε και αυτός ευχές με τους συμπαίκτες του και τα μέλη της διοίκησης που βρέθηκαν στην προπόνηση της Μεγάλης Παρασκευής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply