Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σημαντικό διπλό για το Ρουφ, φωνές η Ελπίδα

Published

on

Πολύτιμη νίκη στους Αγίους Αναργύρους με 1-0 πανηγύρισε το Ρουφ κόντρα στην τοπική Ελπίδα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ και συγκεκριμένα στο 4′ όταν ο Ασλανίδης σέρβιρε για το κεφάλι του Κολοφώτη και εκείνος έγραψε το τελικό 1-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 11′ είχαν δοκάρι με τον Τσονκόφ, ενώ ο Μωραϊτης κράτησε απαραβίαστη την εστία του σε φάουλ του Κωνσταντίνου στο 33′. Από την άλλη πλευρά, ο γκολκίπερ Μουζάκης κράτησε το σκορ σε τρεις περιπτώσεις με εντυπωσιακό τρόπο. Η φάση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα οι πράσινοι είναι του 63′, όταν ο πρώτος βοηθός Νικολάδος ακύρωσε γκολ του Λάμπου με κεφαλιά και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ελπίδα (Π.Μπόντζος): Μουζάκης, Σπυρίδης, Κωνσταντίνου, Παούρης, Τσονκόφ, Μαραζιώτης (68′ Σταματής), Λάμπος, Ντίμο, Πανταζής, Γαγακάς, Πάσχος Χ. (78′ Πάσχος Γ.).

Ρουφ (Κ.Τσαβαλιάς): Μωραϊτης, Γιάνκολο, Καραβίδας, Καραμπάς, Τριανταφυλλίδης, Τομπουλίδης, Φωτόπουλος (56′ Λεβεντάκος), Χατζημιχάλης, Κολοφώτης, Ασλανίδης (84′ Ακαρέπης), Θάνος (68′ Ρίζος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply