Connect with us

4ος Όμιλος

Σημαντικό βαθμό ο ΠΑΟ Κρουσώνα

Published

on

Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΟ Γλυφάδας ο οποίος έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Ο δυνατός άνεμος δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο αφού συχνά πυκνά έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο. Μόλις στο 10′ ο Μπάτσι έγραψε το 1-0 δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα στο 40′ με σουτ του Μπότη. Στην επανάληψη, οι δυο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους. Στο τελευταιο λεπτο του αγώνα οι γηπεδουχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα όταν ο Καρανταφάς έφυγε μόνος του απέναντι από τον Κόλλια, όμως ο διαιτητής διέκοψε τη φάση υποδεικνύοντας ότι ο άσος του ΑΟ Γλυφάδας βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μάριος Παναγιώτου) Μακρυωνίτης, Τσιτοφώτος, Μιχαήλ, Βαρδοκώστας, Κατσίβελας, Κόντι Θ., Λιόσης (55′ Ντούσαν), Παναγόπουλος, Μπότης (75′ Καρανταφάς), Καραγιάννης, Κόντι Ι..

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Κόλλιας, Μασέλης, Χαρίσης, Φυσαράκης, Χαιρέτης, Κριτσάς, Μαυρομάτης, Γούλας (60′ Σκουτέλης), Μπάτσι (70′ Πουλάκης), Τριανταφύλλου, Φουκαράκης.  

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply