Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Ζωντανός στη μαχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία έμεινε ο Ολυμπιακός Λιοσίων που επικράτησε με 2-1 του Παλαιού Φαλήρου το οποίο στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο. Οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν στην 13η θέση της κατάταξης και θα πρέπει για να αποφύγουν το μπαράζ παραμονής, στο τελευταίο ματς να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Άγιο Δημήτριο και είτε να χάσει ο Ήφαιστος από τον Πανερυθραϊκό(υπερτερεί στην ισοβαθμία ο Ολυμπιακός) είτε να μην κερδίσει ο Θρίαμβος στα Σούρμενα την ομώνυμη ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν λίγο τη λήξη του ημιχρόνου με τον Ντεκίδη, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν δυο δοκάρια στο πρώτο τέταρτο (5′ Ζέλο, 15′ Ρεστζοβ). Στη συνέχεια το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ ανέβασε την απόδοση του και ισοφάρισε στο 45′ με τον Ρεστζοβ, ενώ ο Ζέλο ήταν εκείνος που στο 75′ χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Στουραιτης, Δουκας (46′ Καρίτζης), Παπαδόπουλος, Κολιοπανος (55′ Σταματάκης), Γιακας, Μηκιώνης, Παπαθεοδωρου (70′ Βελέντας), Κωνσταντινιδης, Ρεστζοβ, Ζελο, Κιτσιος.

ΠΑ. ΦΑΛΗΡΟ: Σαραντής, Καραγιάννης (65′ Λουμίδης), Νικηφοράκης, Γερακάρης, Σφενδύλης, Κέντρος, Μαρούσης, Φραγκάκος (55′ Μαματζής), Σακελλαρίου (46′ Καλογερόπουλος), Μοσεσβίλι, Ντεκίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply