Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σημαντική νίκη για Κορωνίδα ενάντια στον Εθνικό Αστέρα

Published

on

Την Κυριακή η Κορωνίδα πήρε νίκη-ανάσα 1-0 ενάντια στον Εθνικό Αστέρα στο Γαλάτσι για την 18η αγωνιστική του τρίτου ομίλου στην Β’ ΕΠΣΑ. Οι παίκτες του Μάκη Ντέτσικα έφτασαν, έτσι, τους 16 βαθμούς στην 13η θέση, ενώ ο ιστορικός Αστέρας έχασε καλή ευκαιρία να βελτιώσει την θέση του παραμένοντας στους 10 πόντους και προτελευταίος.

Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις και σε γενικές γραμμές ήταν κλειστό λόγω της κρισιμότητας του. Ο Κώττης ήταν ο παίκτης που έκρινε την αναμέτρηση στο 20′ με δυνατό σουτ ύστερα από όμορφο συνδυασμό. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, όμως μετά το 75′ δεν είχαν άλλες δυνάμεις. Μάλιστα, έχουν και ορισμένα παράπονα από το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης. Τέλος, αποβολή με δεύτερη κίτρινη για τον Βασίλη Αδαμάκη στο 90′ λόγω επικίνδυνου παιξίματος.

Διαιτητές: Μυλωνάκης Κ., Γενναίος Ν., Καψάλης Σ.

Κορωνίδα (Μάκης Ντέτσικας): Μπόνης, Ματία (46′ Παναγιώτου Θ.), Αναστασόπουλος, Ρόκος, Μπραβάκος, Παναγιώτου Α., Κονιτόπουλος, Γιατζιτζόγλου, Βιτζηλαίος (88′ Ογκρένι), Κώττης, Κόκκινος (80′ Σουιτζόγλου Η.).

Εθν. Αστέρας (Μαρίνος Πολυμέρης): Σούρας, Καρβέλας, Μαργαρίτης, Μπαρμπαλιάς, Κατσινός, Εμμανουήλ, Δουγιέκος (46′ Αδαμάκης Β.), Μπάνας, Μιχαλούρος, Επιτροπάκης, Σεφέρος (46′ Χαρικιόπουλος – 68′ λ.τρ. Πετρόπουλος).