Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σημαντική ανάσα για το Ρουφ

Published

on

Σημαντική νίκη στη προσπάθεια που κάνει για παραμονή πέτυχε το Ρουφ εντός έδρας με 3-1 κόντρα στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2′ χάρις το σουτ του Λάμπου αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο μέρος. Στο 17′ ο Ακαρέπης με προβολή ισοφάρισε αρχικά ενώ στο 22′ ο Χατζημιχάλης προειδοποίησε τον Αργυρόπουλο στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Τελικά στο 32′ ο Τομπουλίδης έδωσε το προβάδισμα με σουτ και στο 44′ ο Κώτσι έκλεισε τον χορό των γκολ με όμορφη εκτέλεση φάουλ. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ”Αούστρια” πάνω από την Πεύκη στην 12η θέση με 31 βαθμούς. Αντίθετα, η υποβιβασμένη Ελπίδα έμεινε στους 23 πόντους στην 14η θέση.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Ντάλλας, Φωτόπουλος.

Ρουφ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Κουνάδης, Βλασταράκης, Μεμάς, Ακαρέπης, Βαμβακερής, Χατζημιχάλης, Κώτσι (54′ Καραβίδας), Ρίζος, Κολοφώτης (71′ Φωτόπουλος), Τομπουλίδης (50′ Λεπτάκης), Γαλάνης.

Ελπίδα (Πέτρος Μπόντζος): Αργυρόπουλος, Τζωρτζάτος (46′ Στάθης), Καράμπελας, Αντωνίου (64′ Παρασκευόπουλος), Τσονκόβ, Κωνσταντίνου, Λάμπος, Λίλο, Πετανάι, Ντίμο, Τσιόκας (75′ Σταματής).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply