Connect with us

4ος Όμιλος

Σε φόρμα ο Ερμής που νίκησε και την Γλυφάδα και δείχνει ότι ανεβαίνει

Published

on

Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον ΑΟ Γλυφάδας ο Ερμής Ζωνιανών αφού πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε στο εξ αναβολής ματς του 4ου ομίλου για την 5η αγωνιστική με 2-0. Οι ‘πράσινοι’ έχοντας την ψυχολογία σε υψηλά επίπεδα μετά την εντός έδρας και συνάμα ιστορική νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, καθάρισαν την ‘υπόθεση νίκη’ από τα πρώτα λεπτά δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από τα πρώτα δυνατά στο ματς πιέζοντας τους κόκκινους σε όλους τους χώρους, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να έχουν δοκάρι στο 12′ σε σουτ του Παντελή. Η πίεση των γηπεδούχων όσο περνούσαν τα λεπτά γινόταν όλο και μεγαλύτερη ενώ μετουσιώθηκε σε γκολ στο 24′, όταν ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά έγραψε το 1-0, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το κόρνερ του Ανδρέα Μπέρκη. Το τέρμα αυτό έδωσε περισσότερη ώθηση στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 37′ έκαναν δυο τα τέρματα τους. Συγκεκριμένα, ο Μπέρκης σέρβιρε με ωραία σέντρα και ο Στρατήγης που βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν στο ματς όμως δεν τα κατάφεραν με τους παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη να διαχειρίζονται άψογα το δημιουργώντας μάλιστα και αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Ζιώγκα.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους παρότι πάλεψαν το ματς δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα φτάνοντας μάλιστα ελάχιστες φορές με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Καρακούτση.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους  να φτάσουν στη νίκη που τους φέρνει στην 7η θέση μαζί με τον Εθνικό Πειραιά αφού αμφότεροι έχουν συγκεντρώσει από 13 βαθμούς.

Αντίθετα, οι κοκκινοι παρέμειναν στην 14η θέση με έξι βαθμούς όσο δηλαδή έχει και η Επισκοπή

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Γιακουμάκης, Ανυφαντάκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Σκουτέλης (55′ Μπεκατώρος), Στρατήγης (80′ Κλίνης), Κατσικοκέρης, Σταθόγλου, Μπέρκης (60′ Μπαστάνης).

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Θανάσης Μπέλλος) Ζιώγκας, Κόκκαλης (75′ Κορκότζελος), Σινάνι, Σταμπούλογλου, Παϊκόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Παντελής (46′ Αραμπατζής), Κόντι, Ψαρράκης, Ντούνης, Ιωάννου (50′ Κατσίβελλας).