Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Σε σωστό δρόμο οι υποδομές του Αετού Κορυδαλλού 

Published

on

Από την διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

“Η Διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού επ΄ ευκαιρία της συμμετοχής του εφηβικού μας τμήματος στο Μεγάλο Τελικό της ΕΠΣΠ, καλεί γονείς και αθλητές της Ακαδημίας καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρόν στη μεγάλη αυτή γιορτή που διοργανώνει η Ένωση και θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και ώρα 18:45 στο γήπεδο ΑΓΕΤ – ΧΑΡΑΥΓΗΣ με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιά.

     Η ΕΠΣΠ με τον ορισμό στο παιχνίδι αυτό της συγκεκριμένης διαιτητικής τριάδας έδειξε ότι σέβεται το θεσμό των πρωταθλημάτων των υποδομών που διοργανώνει, καθώς όρισε τον κορυφαίο πειραιώτη διαιτητή Ηλία ΣΠΑΘΑ που θα λαμπρύνει τον τελικό με την παρουσία του.

     Το εφηβικό μας έφτασε άξια στον τελικό αφού τερμάτισε πρώτο στον όμιλό του, σε συνέχεια των επιτυχιών των τελευταίων ετών, όπου τα τμήματα μας (εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό) έχουν επανειλημμένα χρισθεί πρωταθλητές στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΠ.

      Ενημερώνουμε ότι το παιδικό μας τμήμα θα λάβει μέρος στον Μεγάλο Τελικό της Ένωσης στις 20 Μαΐου 2018 με αντίπαλο την Αναγέννηση Μοσχάτου, σε γήπεδο που θα γίνει γνωστό με νεότερη ανακοίνωση μας.

      Επιπλέον το προπαιδικό μας τμήμα είναι πρώτο με διαφορά στη βαθμολογία του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Ένωσης.

      Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 21:30΄ στα γραφεία της ομάδος ο τρίτος κύκλος συγκεντρώσεων των προπονητών της Ακαδημίας, όπου και οι είκοσι προπονητές έδωσαν το παρόν και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Ακαδημία ενόψει του τρίτου κύκλου προγραμματισμένων συγκεντρώσεων προς ενημέρωση των γονέων ανά τμήμα που θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018.”