Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σε ανοδική πορεία ο Όμιλος

Published

on

Δεύτερη σερί νίκη για τον Όμιλο Περιστερίου. Μετά το εκτός έδρας 3-0 με τον Ήφαιστο Περιστερίου, η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου επιβλήθηκε με 1-0 του Ολυμπιακού Λιοσίων εντός έδρας. Το παιχνίδι ήταν μέτριο αφού η καλή ανασταλτική λειτουργία των δύο ομάδων εμπόδιζε την δημιουργία ευκαιριών. Η καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 22′, όταν ο ωραίος συνδυασμός των γηπεδούχων έβγαλε τετ α τετ τον Παπαναστασίου, ο οποίος πλάσαρε, ο Στουραϊτης απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα και ο Γιάκας έσωσε με προβολή πάνω στην γραμμή. Στο 29′, ο αμυντικός των φιλοξενουμένων ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής αφού σταμάτησε την μπάλα με το χέρι και ενώ ο Παπαναστασίου ξανά πήγε να μπει στη περιοχή. Έτσι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 68′ με μονοκόμματο σουτ του Μπόσιου που κατέληξε στη δεξιά γωνία του ανήμπορου Στουραϊτη.

Όμιλος (Σάκης Σάσσαλος): Περτσάς, Πλέστης Π. (61′ Μπεθάνης), Αργυρός (84′ Λαγκαδινός), Θανόπουλος, Χρόνης, Λιαγκόζης (46′ Βασίλογλου), Μπόσιος, Χέλμης, Παπαναστασίου, Ηλιάδης, Ιατρούδης.

Ολυμπιακός (Λευτέρης Αλεξάκης): Στουραϊτης, Κωνσταντινίδης, Δούκας, Καρίτζης, Γιάκας, Ζέλο, Ρεζτσόβ (73′ Σταματάκης), Λέκκας, Νικολόπουλος (36′ Παπαδόπουλος), Παπανικολάου, Κίτσιος (81′ Γκροπάι).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply