Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Σε άνοδο ο Νικολακάκης

Published

on

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισε ο ΑΠΟ Νικολακάκης ο οποίος επικράτησε με 4-0 του Νικηφόρου. Με αυτό το τρίποντο οι νεοφώτιστοι έφτασαν τους 18 βαθμούς φιγουράροντας στην 4η θέση, ενώ ο Νικηφόρος έμεινε στην 12η θέση όπου συγκατοικεί με Κουβαρά και Μαρκό έχοντας 10 βαθμούς. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Εγιουρούμ ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ συμβάλλοντας τα μέγιστα στα νίκη των νεοφώτιστων ενώ το τέταρτο γκολ το πέτυχε  Νταγιάντας. στο 81′ Πριν γίνει το 3-0, οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Έμποε (απέκρουσε ο Κολλιάκης, ενώ στο 38′ ο Πιτσούνης είχε δοκάρι για τον ΑΠΟ Νικολακάκη.

Διαιτητές: Μάλαμας, Πολυχρονιάδης, Γκόντα

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας, Χιότογλου, Παπαδόπουλος, Τερζίεφ, Μουκάνης (65′ Τσαπανίδης), Καλέρης, Σκούρας (54′ Καβάσης), Πιτσούνης, Εγιουρούμ (70′ Σπ. Νταγιάντας).

Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Κανελλόπουλος (70′ Χασιώτης), Αλβανός, Μουράτογλου, Αποστολόπουλος (46′ Ζάχος), Παυλίδης, Καγιώργης, Σερμπενιάδης, Δούβος, Κοτσώνης (65′ Έμποε).