Connect with us

4ος Όμιλος

Σεφτέ στις νίκες ο Ερμής Ζωνιανών

Published

on

Αγχωτική νίκη με 2-1 σημείωσε ο Ερμής Ζωνιανών κόντρα στον Εθνικό Πειραιά, πανηγυρίζοντας το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πάντως, το τρίποντο των νεοφώτιστων οφείλεται σε μεγάλο βαθμός στο γεγονός ότι σε μεγάλη ημέρα βρέθηκαν τα αδέρφια Πλουσή αφού οι Δομήνικος και Βασίλης ήταν οι σκόρερ των νικητών. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την δύναμη της έδρας τους και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι υπερτέρησαν στο τομέα της δύναμης πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν από τον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρότι απέδωσαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, έχοντας ωστόσο καλή εικόνα σε γενικές γραμμές. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το στο 28′ με τον Δομήνικο Πλουσή. Λίγα λεπτά αργότερα, οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν στο 2-0 όμως η προσπάθεια του Σταθόγλου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Βουτσινά. Στη συνέχεια οι παίκτες του Θύμιου Γεωργούλη πίεσαν τον αντίπαλο και έχασαν σημαντική ευκαιρία λίγα λεπτά μετά το 1-0, να ισοφαρίσουν με τον Στρατάκη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Αργυρίου είχε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-0, όμως ο Ανδρεαδάκης απέκρουσε σωτήρια. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 74′ με τον Βασίλη Πλουσή που είχα περάσει σαν αλλαγή στο γήπεδο να κάνει το 2-0. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ρουμπάκης χτύπησε εν ψυχρώ εκτός φάσης τον Γιασίν Αλιμπά με τον διαιτητή του αγώνα να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών αποβάλλοντας με απευθείας κόκκινη παράλληλα τον αμυντικό των γηπεδούχων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σούφλας ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Ανδρεαδάκης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Τζανής, Ανυφαντάκης, Σταθόγλου, Ταβλαδωράκης, Πλουσής Δ., Μπεκατώρος (89′ Σκουτέλης) Μπαστάνης (Πλουσής Β.), Κατσικοκέρης (88′ Στρατήγης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Τερζής (46′ Μακρής), Στρατάκης (70′ Μητρόπουλος), Μαρτίνος, Σούφλας, Αλημπάς, Σουλελές, Αργυρίου, Μάναλης (46′ Λεωνιδόπουλος).