Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Σεφτέ” στις μεταγραφές ο Πανιώνιος Κερατσινίου

Published

on

Τις πρώτες του δυο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πανιώνιος Κερατσινίου. Πρόκειται για τον 24χρονο Βλαχάκη Γιάννη, που αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και τον 25χρονο Μουστάκα Στέλιο, που παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Και οι δυο ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν στον Άρη Αμφιάλης, τον οποιό και ευχαριστεί η διοίκηση του Πανιωνίου  για την ολοκλήρωση των μεταγραφών αυτών. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές, καθώς γίνονται στοχευμένες κινήσεις και υπάρχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό της ομάδας.

Στις 17 Αυγούστου και ώρα 19.15 στο γήπεδο των Σιταποθηκών θα γίνει και η έναρξη της προετοιμασίας, όπου οι ποδοσφαιριστές θα παραλάβουν το αθλητικό υλικό και θα κάνουν και την πρώτη τους προπόνηση, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιάννη Καλαϊτζή.

Ανακοινώθηκαν και τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας. Στις 29/8 με ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, στις 30/8 με Πανεαπολλικό, στις  1/9 με Πυθαγόρα, στις 5/9 με  Θησέα, στις 6/9 με  ΑΟ Κορυδαλλό και στις 8/9 με  Νέο Ικόνιο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply