Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Σεμινάρια ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών στον Πειραιά

Published

on

Στις  2-3 & 4-5 Ιουνίου 2015 θα πραγματοποιηθούν τα  σεμινάρια ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών τριετίας, που διοργανώνει  η Ε.Π.Σ. Πειραιά ( στα γραφεία της και το γήπεδο  ΣΕΦ) υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, και τα οποία είναι υποχρεωτικό να παρακολουθήσουν όλοι οι προπονητές, που έχουν παρακολουθήσει σχολές προπονητικής πρίν από το 2012.

Ειδικά οι Πειραιώτες Προπονητές που δεν έχουν παρακολουθήσει αυτά τα σεμινάρια «Έγκαιρα» να  δηλώσουν την συμμετοχή τους στην γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ(210-4823333), αφού ο αριθμός των θέσεων  είναι ήδη περιορισμένος.

Παρακάτω αναφέρεται η σχετική ενημέρωση του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της ΕΠΟ και των σχολών προπονητών:

«Όπως προβλέπει η σύμβαση της προπονητικής UEFA – Ε.Π.Ο. (Coaching Convention 2010), η Ε.Π.Ο. υποχρεούται να δημιουργήσει Μητρώο Προπονητών. Όλοι οι προπονητές (με δίπλωμα UEFA ή με Πιστοποιητικό παρακολούθησης UEFA ή με ταυτότητα εξομοίωσης καθηγητών Φ.Α. ή με δίπλωμα αναθεωρητικών σχολών παλαιών διπλωμάτων πριν από το 1998) πρέπει να αποκτήσουν τον ειδικό-μοναδικό αριθμό μητρώου προπονητών ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο., που θα ισχύει εφόρου ζωής και θα αναγράφεται στην ταυτότητα τριετίας. Προκειμένου να αποκτήσουν αυτόν τον αριθμό οι προπονητές, που έχουν παρακολουθήσει τις σχολές προπονητικής πριν από το 2012, εκτός των άλλων δικαιολογητικών, θα πρέπει να παρακολουθήσουν και σχολή ανανέωσης ταυτότητας τριετίας (20 ωρών).Καταληκτική ημερομηνία για την απόκτηση του ειδικού αυτού αριθμού ορίζεται η 31.12.2015

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply