Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Σεληνιασμένο» το Ρουφ, 5-1 την Αγία Ελεούσα!

Published

on

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟ Ρουφ συνέτριψε με 5-1 την Αγία Ελεούσα στο «Δημήτρης Γιαννακόπουλος». Η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου ανέβηκε στην πέμπτη θέση του πρώτου ομίλου μετά την ήττα (4-3) του Φωστήρα Ηλ. στο Ηράκλειο αριθμώντας 31 βαθμούς. Όσον αφορά το συγκρότημα από την Αγία Βαρβάρα που παρατάχθηκε με νεαρά παιδιά, παρέμεινε στην προτελευταία θέση έχοντας μόλις εννέα πόντους.

Το σκορ άνοιξε ο Μπεκατώρος στο 7’ με σουτ εντός περιοχής, στο 24’ ο Χατζηγιαννακός με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) έγραψε το 2-0 και στο 39’ ο Σκεύης με μακρινό και τεχνικό σουτ σημείωσε το 3-0 που ήταν σκορ πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα και στο 70′ ο Κύβελος με ωραίο σουτ βρήκε το στόχο μειώνοντας σε 3-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο Φωτόπουλος εκτέλεσε για το 4-1 και ο νεαρός Ισσα έπειτα από όμορφη προσπάθεια σφράγισε το τελικό 5-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα λεπτό νωρίτερα, ο Νταβαρίνος είδε την μπάλα να «σταματά» στο κάθετο δοκάρι.

*Τραυματίας αποχώρησε ΚΑΙ ο Γεροκωνσταντής στο 83′, όμως δεν αντικαταστάθηκε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σχίζας Κ., Τσολακίδης Π., Γιαννόπουλος Γ. (θετικοί)

ΡΟΥΦ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κουνάδης (77′ Κοντογιαννάτος), Τομπουλίδης, Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς (19′ λ.τρ. Λαγκαδινός), Μπεκατώρος (68′ Ισσα), Νταβαρίνος, Φωτόπουλος, Σκεύης, Γαλάνης.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Ηλίας Ράμμος): Παναγιώτου, Παπαναστάσης, Ζαχαριουδάκης (52′ Σταμόπουλος), Γιολδάσης, Καρύδης, Τουβάκης (65′ λ.τρ. Μπαμπίκης), Καρατζάς, Κύβελος, Γεροκωνσταντής, Τζωρτζάτος (8′ λ.τρ. Γεωργάς), Κατσικάς.