Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Σεισμό” με Σούφλα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Published

on

Ήταν οι μηχανές να μην πάρουν μπροστά στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, όμως ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης φροντίζει ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα στην έναρξη της προετοιμασίας.

Μεταγραφικά ο Θρίαμβος κινούνταν σε ένα μονοπάτι χωρίς πολλούς διθυράμβους, όμως ήρθε η σειρά να αποκτηθούν τα καλύτερα δυνατά εργαλεία που θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και θα βοηθήσουν το σύλλογο των δυτικών προαστίων να πρωταγωνιστήσει.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά από προσωπικές ενέργειες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, του Γιώργου Σαφρά που είναι τεχνικός διευθυντής της ομάδας και της διοίκησης τη φανέλα του Θρίαμβου θα φοράει από εδώ και στο εξής ο πολύπειρος επιτελικός μέσος Αλέξανδρος Σούφλας.

Ο 29χρονος… μάγος με φιλανδικές ρίζες από την πλευρά της μητέρας του τα βρήκε σε όλα με τους Χαϊδαριώτες και είναι έτοιμος να αλλάξει το επίπεδο της συγκεκριμένης ομάδας.

Με την τεχνική του κατάρτιση να… σπανίζει για τα δεδομένα του τοπικού, το γεγονός ότι σκοράρει με πολύ ευκολία αλλά και έχοντας τα στοιχεία της οξυδέρκειας ήταν τα στοιχεία που έκαναν τους ανθρώπους της ομάδας να ξεχωρίσουν και να τον επιλέξουν ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό του συλλόγου.

Άλλωστε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης αναγνωρίζει την αξία του από την κοινή τους θητεία σε Εθνικό Πειραιά, Προοδευτική και Μοσχάτο.

Παράλληλα, ο Φιλανδρός έχει περάσει από Απόλλωνα Σμύρνης όπου ήταν και εκεί βαρύ όνομα ενώ έχει περάσει από Εθνικό, Απόλλωνα Σμύρνης, Θρασύβουλο και Νίκη Βόλου.