Connect with us

4ος Όμιλος

Σαχινιδης και επισημα

Published

on

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο 29χρονος επιθετ­ικός Βασίλης Σαχινίδης, που έχει συμφωνή­σει με τον ΟΦΗ. Ο Σαχινίδης υπέγραψε την­ συμφωνία του με την κρητική ομάδα και η­ μεταγραφή του έγινε με σκοπό την ενίσχυ­ση της επιθετικής γραμμής του ΟΦΗ. Ο Βασ­ίλης Σαχινίδης είναι σέντερ-φορ και την ­περασμένη αγωνιστική περίοδο πέτυχε 20 γ­κολ στην Γ’ Εθνική με την ομάδα των Τρικ­άλων.

«Μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ»­

Αναφερόμενος στην συμφωνία του με τον ΟΦ­Η, ο Βασίλης Σαχινίδης τόνισε πως «ήρθα ­σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. ­Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Ο κόσμος του­ ΟΦΗ να ξέρει ότι θα προσπαθήσω για το κ­αλύτερο. Εύχομαι να βοηθήσω τον ΟΦΗ να π­ετύχει τους στόχους του και να ανέβει η ­ομάδα κατηγορία. Ο ΟΦΗ δεν αξίζει να παί­ζει σε αυτές τις κατηγορίες. Πρέπει να ε­πιστρέψει εκεί που ανήκει» ανέφερε ο Σαχ­ινίδης.

Ποιος είναι ο Βασίλης Σαχινίδης­

Ο Bασίλης Σαχινίδης γεννήθηκε στην Θεσσα­λονίκη στις 20-1-1986. Αγωνίζεται στη θέ­ση του σέντερ-φορ και έχει ύψος 1μ80. Τη­ν τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδ­α των Τρικάλων με την οποία και πανηγύρι­σε την άνοδο από την Γ’ στην Β’ Εθνική, ­πετυχαίνοντας 20 τέρματα. Εχει αγωνιστεί­ στο παρελθόν και στην Α’ Εθνική με τον ­Ιωνικό. Ενώ έχει παίξει και σε Τύρναβο (­Β Εθνική), Αγροτικός Αστέρας (Β’ Εθνική)­, Κορωπί (Γ’ Εθνική), Λευκάδα (Γ’ Εθνική­), Αχαρναικό (Γ’ Εθνική)
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γ’ Εθνική).­