Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σαρωτικός Θρίαμβος Αθηνών (video)

Published

on

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στον Υμηττό όπου ο Θρίαμβος Αθηνών νίκησε το Καματερό με 4-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 41′ με πλασέ του Μαστρογιάννη όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 50′ με διπλή προσπάθεια του Βασιλείου. Αρχικά ο Αλευρής απέκρουσε το πέναλτι όμως ο επιθετικός των φιλοξενουμένων πήρε το ριμπάουντ για το 1-1. Στο 58′ κέρδισαν πέναλτι και οι γηπεδούχοι με τον Συμεωνίδη αλλά ο γκολκίπερ Σκαμαντζούρος απέκρουσε το πέναλτι του Παππά. Ότι δεν κατάφερε ο αρχηγός της ομάδας από την άσπρη βούλα, το πέτυχε στο 61′ με εξαιρετικό σουτ, δίνοντας προβάδισμα στους πράσινους. Το 3-1 ήρθε στο 70′ με κεφαλιά του Λιόλιου έπειτα από κόρνερ του Συμεωνίδη, με τον τελευταίο να γράφει με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ το 4-1 σφραγίζοντας έτσι την τρίτη νίκη του Θριάμβου στο Πρωτάθλημα αλλά και μια εξαιρετική προσωπική και ομαδική εμφάνιση.

Θρίαμβος Αθηνών (Κώστας Αρζένης): Αλευρής, Ζαχαρόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Θεμελίδης, Λιόλιος, Τσιούγκος, Νικόλας, Μαντακίδης (82′ Σαλαπάτας), Φύτρος (24′ λ.τρ. Συμεωνίδης), Παππάς, Μαστρογιάννης (70′ Χατζηναθαναήλ).

Καματερό (Νίκος Κουνάδης): Σκαμαντζούρας, Παπαϊωάννου (76′ Λιόνας), Παππάς, Κλωνάρης (66′ Παναγιωτόπουλος), Τρακόσης, Μπούγιας, Αθανασόπουλος, Μανάρας, Βασιλείου (79′ Καρβουνιάρης), Σπυρόπουλος, Κουνάδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply