Connect with us

stoplekto

Σαρωτική η Αθηναΐδα, σκόρπισε το Βύρωνα

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, η Αθηναΐδα συνέτριψε το Βύρωνα με το ευρύ 5-0. Η σταθερά πρωτοπόρος του πρώτου ομίλου, απέδωσε καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 11’ ο Ρακιτζής εξαπέλυσε κεραυνό εκτός περιοχής «σημαδεύοντας» το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννούτσου και στην επαναφορά ο Φίλος άνοιξε το σκορ.

Το 2-0 πραγματοποιήθηκε στο 20′, όταν ο Χαραλάμπους κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και ευστόχησε από τα ένδεκα βήματα, ενώ στο 33′ ο Βαγγελής με σουτ πραγματοποίησε το 3-0. Στο 37′ ο Υφαντής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι διαμορφώνοντας το 4-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα και σκόραραν για το τελικό 5-0 στο 62’ με τον «καυτό» Χαραλάμπους. Κάπως έτσι, το συγκρότημα του Θανάση Ζαμπούρα έφτασε τους 38 βαθμούς και διατήρησε το +6 από τον δεύτερο Άγιο Δημήτριο, ενώ οι «κυανέρυθροι» έμειναν στους 18 πόντους και την 14η θέση, όπου τους έπιασε ο Κεραυνός Πετρούπολης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημητρακόπουλος Α., Κατοίκος Μ., Χριστοδούλου Ι.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Θανάσης Ζαμπούρας): Κοντογιώργος, Μπαρμπαδήμος, Τούρλας, Μπικόφ, Παπαθανάσης, Ρακιτζής, (63’ Κινδιλίδης), Βαγγελής (63 Στρατικόπουλος), Φίλος, Χαραλάμπους, Υφαντής, Νικολαΐδης.

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Ανδρέας Μηλιάς): Γιαννούτσος, Κυρούδης, Συμεών, Κοντονάσιος, Ανδριανόπουλος, Ιωακειμίδης, Πορταλιός, Ασπιώτης, Τσάκαλος (60’ Γκιονπαπάι), Σταύρου (60’ Κόρρας), Κώτσης (41’ Βαφειάδης).