Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σαράντης: “Να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθεια που γίνεται στους Άγιους Αναργυρους”

Published

on

Η φετινή χρονιά, μέχρι στιγμής κυλάει, όπως την έχουν σχεδιάσει όλοι στους Άγιους Ανάργυρους. Οι “κυανέρυθροι”, μετά τη μεγάλη επένδυση που έγινε το καλοκαίρι, από τη διοίκηση τους βρίσκονται στην κορυφή του 1ου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του μαραθωνίου.
Παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν έχει τελειώσει για την ομάδα των δυτικών προαστίων που καλείται να διατηρήσει την καλή της εικόνα στα παιχνίδια που απομένουν για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.
Σε αυτή τη κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, η Ένωση έχει ανάγκη τον κόσμο της ώστε όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουν την επιτυχία.
Η ομάδα μάλιστα χαίρει και της εκτίμησης του δημάρχου της περιοχής, Νίκου Σαράντη, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά stoplekto.gr όπου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει γίνει από το καλοκαίρι, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου.
Αναλυτικά, η δήλωση του:

”Από το καλοκαίρι έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν την υλοποίηση της. Αυτό οφείλεται στην καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Σαν Δημοτική αρχή στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια και ζητάμε από το φίλαθλο κόσμο της περιοχής να ενισχύσει την προσπάθεια που απομένουν ώστε η Ένωση να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική”.