Connect with us

8ος Όμιλος

“Σίτι” για… Football League

Published

on

Σα σίφουνας πέρασε το Αιγάλεω από την έδρα του Ερμή Ζωνιανών αφού κατάφερε να πάρει τη νίκη με το ευρύ σκορ (5-1) δείχνοντας ότι δεν πτοήθηκε από την ισοπαλία με τον Ηλυσιακό.

Το ‘Σίτι’ με τη νίκη αυτή θα κατέβει με άλλη ψυχολογία στο Ηράκλειο την προσεχή αγωνιστική προκειμένου να αντιμετωπίσει στη Νέα Αλικαρνασό τον Ηρόδοτο στο ντέρμπι ανόδου που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την πρώτη θέση.

Το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη ήταν ανώτερο εξ αρχής και πήρε μια μεγάλη νίκη.

Από την άλλη, το αποτέλεσμα για τον Ερμή είναι καταδικαστικό αφού δύσκολα θα προλάβει την παραμονή.

Το ‘Σίτι’ ήταν ανώτερο σε όλο το ματς αφού επέβαλλε το ρυθμό του και έφτασε δίκαια στη νίκη.

Στο 7′ ο Μπίρης έκανε το 0-1, με τον Βέρμπη στο 15′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με πέναλτι.Στο 22′ ο Ψυχογιός έκανε το 0-3, με τον Δουκάκη με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους ήρθε στο 60′ με τον Πρωτογεράκη για τους ‘πράσινους’, με τον Βέμρπη στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 5-1.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Δημήτρης Βολονάκης) Γεωργίου, Κορτσινίδης, Πρωτογεράκης, Ραπτάκης, Ανυφαντάκης (46′ Κοτζαδάκης), Ακαζού, Πασιαλής, Σταθόγλου, Ηλιόπουπλος (70′ Σκουτέλης), Λε Ματιερ (64′ Ρουμπάκης), Πλουσής.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αρχοντάκης) Κατσούλης, Μπίρης, Δάρρας (88 Τουλουβασίλης), Κάρδαρης, Σταύρου, Παπασάββας, Καμινιώτης (68′ Γουλας), Σκοπελίτης (81′ Κοντιζάς), Ψυχογιός, Δουκάκης (63′ Γεμιστος), Βέρμπης.