Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Σήμερα ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Πειραιά

Published

on

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στις 17.30  στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης όπου διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Πειραιά ανάμεσα στον ΑΠΟ Κερατσίνι και τον Αετό Κορυδαλλού .

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο διεθνής Ηλίας Σπάθας με βοηθούς τους Παναγιώτη Χαλβατζάκο και Νίκο Καλημέρη. Τέταρτος διαιτητής ο Γιώργος Μπαλαχούτης και αναπληρωτής βοηθός ο Δημήτρης Σαββατιανός.

Παρατηρητές του τελικού  οι Βαγγέλης Μπαλόκας, Χρύσανθος Τρύφωνας και Μιλτιάδης Φωκίδης.

Παρατηρητές διαιτησίας οι Γιάννης Χασάπης και Θόδωρος Μονέος.

Ιατρός αγώνα ο Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης .

  • Η είσοδος των δυο ομάδων και των διαιτητών θα γίνει στις 17.15 συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά .Μετά τους χαιρετισμούς προέδρου της ΕΠΣΠ , προέδρων ομάδων θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7 .

α. Οι Θύρες του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» θα ανοίξουν για τους φιλάθλους στις 16.00.

β. Οι φίλαθλοι του ΑΠΟ Κερατσινίου θα φιλοξενηθούν στις  Θύρες 1-2 (πλευρά προς Οδό Πειραιώς).

γ. Οι φίλαθλοι του  ΑΠΟ Αετού Κορυδαλλού θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 24-25( πρόσβαση από Ηλεκτρικό Σταθμό).

γ. Στις Θύρες 28-29-30 ( πρόσβαση από Ηλεκτρικό Σταθμό) θα φιλοξενηθούν μαθητές-Αθλητές Ακαδημιών των σωματείων μας, όπως και προσκλήσεις για τους παρατηρητές, διαιτητές κλπ.

δ. Στην Θύρα vips θα φιλοξενηθούν μόνο οι κάτοχοι προσκλήσεων vips.

Στο «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» θα λειτουργήσουν τα εξής εκδοτήρια  από ώρα 15.30 :

Το εκδοτήριο  στην Θύρα 25( για  τους φιλάθλους του Αετού Κορυδαλλού Θύρες 24-25 και τους ουδέτερους στις Θύρες 28-29-30)

Το εκδοτήριο έναντι  του μπουθ για τους φιλάθλους του Κερατσινίου( θύρες 12)

ε. Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και γενικότερα τα ΜΜΕ θα φιλοξενηθούν σε διαμορφωμένο χώρο στην θύρα  Vips

στ. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε καμιά θύρα σε φιλάθλους που δεν θα έχουν  την ανάλογη πρόσκληση η το αντίστοιχο εισιτήριο, ενώ  δεν  ισχύει  καμιά ταυτότητα Ελευθέρας εισόδου.

ζ. Στη διάθεση των φιλάθλων θα είναι το κεντρικό πάρκινγκ του γηπέδου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ».

 apo keratsini2015-16

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Ιδρύθηκε το 1923 με την ονομασία Ένωση Φιλάθλων Νεάπολης και από το 1967 πήρε τη σημερινή του ονομασία .

Από τον σύλλογο αναδείχτηκαν κορυφαίοι ποδοσφαιριστές  όπως ο Κ. Χούμης , ο Βαγιακάκος, ο Χαμόδρακας, οι Πολίτης, Βάρναλης, Ιωνάς , Άγγελος Κρεμμύδας και πολλοί νεώτεροι που παίζουν σε εθνικές κατηγορίες όπως οι Λαμπρινάτος, Κλείσαρης, Τσούμας, Τζωρτζόπουλος  Χωριανόπουλος, Πετρόπουλος, Κούλης , Τουρνάς κ.α .

Σπουδαίοι παράγοντες διατέλεσαν πρόεδροι όπως οι Γκαμίλης, Μιλτιάδης Μαρινάκης( πατέρας του σημερινού προέδρου του Ολυμπιακού )  Κολοκοτρώνης, Κυδωνάκης, Μποσινάκης, Μαραθέφτης, Καλαφάτης Καλογερίδης Ψαρομάτης Βατίστας , Ξυδιάς, Λάμπρου, Αρμπάρας, Ρωμαντζής, Αραούζος, Τσάτσος.

Το Κερατσίνι ανέβηκε για πρώτη φορά στη Δ’ Εθνική το 1991, και το 1994 στη Γ’ Εθνική επί προεδρίας Θοδωρή Καλογερίδη . Το 1995 έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και έχασε στα πέναλτι από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας . Από 1997 έως 2000 αγωνίστηκε και πάλι στη Γ’ Εθνική  καθώς και από το 2004 μέχρι και το 2006.

Έχει κατακτήσει 4 φορές το Κύπελλο Πειραιά ( 1990, 1995, 1996 και 2010 ενώ ήταν φιναλίστ το 2012 όπου ηττήθηκε στην παράταση με 0-1 από τον Ατρόμητο Πειραιά.

ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ :

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Φρατζεσκάκης, Τρέντσιος, Κυρίου

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Αγγελάκης  Γ., Αγγελάκης Χ., Βαρουξής, Βαττής, Λαπατάς, Μαριόλης Γ.Σκορδίλης, Σφυρογιαννάκης, Γκέκας, Γκουργιώτης, Ροδοσάκης

ΜΕΣΟΙ: Γκιάτης, Λάλλας, Μπατής, Μάλλης, Σιδέρης, Φούντας, Γιακασίσογλου, Παγώνης, Σαχσανίδης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Αντωνίου, Κουρκούτης, Μαριόλης Ν., Ψυχογιός, Τουρνάς

ΤΕΧΝΙΚΌ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ :

dedes

ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ: Δέδες Αναστάσιος.

Β’ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ- ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ : Νταλαμπίρας Νίκος

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ; Τρίχος Βασίλης

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ:

Με Ίκαρο Καλλιθέας 3-0 ( εκτός) , Φαληρικό 3-0 ( εκτός)

Με Αμπελακιακό 2-0, 2-1, ΑΕ Χαραυγή 0-1, 2-0 .

 

aetos kor 2015-16-2

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ιδρύθηκε το 1960 , αλλά επίσημο σωματείο γίνεται το 1970 , όπου αγωνίζεται αρχικά στη Γ΄ Κατηγορία . το 1974 ανέρχεται στη Β’ και την αμέσως επόμενη χρονιά στην Α’ Κατηγορία στην οποία αγωνίζεται μέχρι σήμερα. Τα δυο πιο σημαντικά γεγονότα στην ιστορία του Αετού συνέβησαν επί προεδρίας του Λευτέρη Κουτσουδάκη και είναι 1)η ίδρυση ακαδημιών ποδοσφαίρου του συλλόγου σε μια εποχή που η έννοια της ακαδημίας ήταν άγνωστη για τις περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα και 2)  ότι ο σύλλογος πρωτοστατεί στην κατασκευή του γηπέδου που σήμερα στεγάζει τις περισσότερες ομάδες του Κορυδαλλού.

Ο Αετός διαθέτει σήμερα πάνω από 350 αθλητές 31 τμήματα όλων των ηλικιών που μετέχουν σε διάφορα πρωταθλήματα και τουρνουά καθώς και 19 προπονητές .

Από τις τάξεις του έχουν βγει αρκετοί σημαντικοί παίκτες όπως οι Ξενάριος και Δεληγιαννίδης που έκαναν καριέρα στον Ιωνικό.

Από τον Αετό έχουν περάσει  σημαντικοί παράγοντες εκτός από τον Λ. Κουτσουδάκη και είναι μεταξύ άλλων και οι  Καντούνιας, Μαλλιαρός  Θεοδοσιάδης, Στάθης και Νίκος Ανασόπουλος( μετέπειτα πρόεδρος της ΕΠΣΠ και  αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ) Σπύρος Κοντούλης,  Κώστας και Γιώργος Βαγγέλης , Νίκος Σιδηρόπουλος, Δημήτρης Βάλβης και από το 2009 μέχρι σήμερα ο Δημήτρης Μπούγας .

Το 2014 ο Αετός είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά ,όπου ηττήθηκε από τον Εθνικό Πειραιά με 1-2 .

ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θωμόπουλος, Καλογεράς Κοντόπουλος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Αναγνωστάκης,Καλλέργης, Καφαλίδης,Κουντουράς, Μέμιτσας , Σιδηρόπουλος Κ., Σύρμας, Τσακίρης, Τομάζος,Ξενιτόπουλος

ΜΕΣΟΙ: Πήττας, Σιδηρόπουλος Χ., Σιοροβίγκας , Τουλουβασίλης , Τσολάκου, Χατζηελευθερίου, Λέσι

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μπερίσα,Μπαμπουλάκης, Μούτσας, Δρυμούσης, Κράσι

ΤΕΧΝΙΚΌ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

stavrakopoulos

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σταυρακόπουλος Βαγγέλης

Β΄ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : Καρδούλας Χρυσόστομος

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ: Κούρος Κομνηνός

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ:

Με Αστέρα Νίκαιας 5-0 ( εντός) , Καραβά 3-0( εντός)

Με Προοδευτική 1-1,1-0, Οδηγήτρια 5-2,1-0