Connect with us

4ος Όμιλος

Σήκωσε το Κύπελλο ο ΟΦΗ

Published

on

Ο ΟΦΗ σήκωσε την …κούπα, κέρδισε φιλάθλους και ατενίζει το μέλλον, με μεγάλη αισιοδοξία!

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, ήθελαν μια σεμνή τελετή απονομής του τροπαίου του πρωταθλητή στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αλλά ο κόσμος του ΟΦΗ παρά τις συνθήκες …καύσωνα στην Κρήτη, προσήλθε μαζικά στο Γεντί Κουλέ, σε αυτό το τελευταίο ραντεβού για να γιορτάσει την άνοδο και με την παρουσία εκατοντάδων νέων παιδιών που ήταν το αλατοπίπερο της εκδήλωσης, της έδωσε ξεχωριστό χρώμα!

Αποδείχθηκε πετυχημένη η …έμπνευση των ανθρώπων του ΟΦΗ να αφιερώσουν την τελετή απονομής στα νέα παιδιά, τα οποία κάλεσαν να παρακολουθήσουν την τελετή και να βγάλουν φωτογραφίες με τους παίκτες και το Κύπελλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Μέχρι το βράδυ, ακόμα και ο πιο μικρός φίλαθλος του ΟΦΗ που βρέθηκε την Κυριακή (29/5) στο γηπεδο του ΟΦΗ, έβγαλε φωτογραφία με το Κύπελλο ανα χείρας, το οποίο έγινε ανάρπαστο στις αγκαλιές των φιλάθλων του ΟΦΗ.

Oι…selfie έπεσαν βροχή μέσα στο Γεντί Κουλέ, τα φλάς απο τα κινητά και τις φωτογραφικές μηχανές, δεν σταμάτησαν να ανάβουν και ο ΟΦΗ μέσα σε μια πραγματικά μοναδική «ασπρόμαυρη» ατμόσφαιρα στο Γεντί Κουλέ, πανηγύρισε με σεμνότητα και το βλέμμα στο…μέλλον την άνοδο στην Β’ Εθνική, έχοντας μόνο κέρδη απο αυτήν την τελετή, με μεγαλύτερο, το γεγονός ότι έκανε πολλούς νέους φιλάθλους και αυτό θα φανεί στο μέλλον.

Τα παιδιά πανηγύρισαν με πάθος, μαζί με τους ποδοσφαιριστές, όταν ο αρχηγός του ΟΦΗ Αλέξης Περογαμβράκης σήκωσε στον Κρητικό ουρανό την …κούπα και όλοι μαζί τραγούδησαν τον ύμνο του ΟΦΗ!

Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ με 17 γκολ και πρώτος του 4ου ομίλου γνώρισε την αποθέωση απο τον κόσμο του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ τίμησε τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ της ομάδας με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη, να απονείμει τιμητική πλακέτα στον πρώτο σκόρερ του ΟΦΗ!

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ στην σύντομη τοποθέτηση του, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο Νίκος Νιόπλιας θα παραμείνει και του χρόνου στον πάγκο της κρητικής ομάδας.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, γνώρισε την αποθέωση απο τους φιλάθλους του ΟΦΗ, οι οποίοι εκτίμησαν την προσφορά του και τη συμβολή του στην άνοδο του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι πάνω απο 100 παιδιά απο τις ακαδημίες του ΟΦΗ ντυμένα ασπρόμαυρα, σχημάτισαν την πορεία εισόδου του τεχνικού επιτελείου και  των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, απο την καταπακτή στον αγωνιστικό χώρο, σε μια ιδανική πραγματικά επιλογή, που έφερε χειροκροτήματα.

Το τρόπαιο στον ΟΦΗ έφερε στην Κρήτη, ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος και το παράδωσε στον πρόεδρο του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη και τον Αλέξη Περογαμβράκη, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ μαζί με τους παίκτες, που ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, το σήκωσαν, μέσα σε… αποθέωση, απο μικρούς και μεγάλους.

Να σημειωθεί ότι και η ΕΠΣΗ, τίμησε τον ΟΦΗ για την άνοδο του, στην Football league.