Connect with us

3ος Όμιλος

Σέμος: Έχουμε κάνει βήματα προόδου αλλά δεν έχουμε πετύχει ακόμη το στόχο

Published

on

Από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Αστέρα Αμαλιάδας κατόρθωσε να αλλάξει τη ψυχολογία, να περάσει τη φιλοσοφία του άμεσα και η ομάδα να αρχίζει να παίρνει τα αποτελέσματα που της τόνωσαν την αυτοπεποίθηση, ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις. Ο κίνδυνος του υποβιβασού σε πολύ μεγάλο βαθμό δεν υπάρχει πλέον όμως ο Λάζαρος Σέμος διατηρεί χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας. Ενδεκτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε πριν από τον αγώνα με τον ΑΟ Λουτράκι λέγοντας

Εμείς αυτό που κοιτάμε στα εναπομείναντα ματς είναι να πετύχουμε το στόχο μας. Μαθηματικά δεν έχουμε παραμείνει στην κατηγορία και πρέπει να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου. Βρισκόμαστε εννέα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και στο επόμενο ματς είναι σημαντικοί οι βαθμοί και η συνέχιση της καλής εμφάνισης. Αναγνωρίζουμε τη δυναμικότητα του Λουτρακίου που βρίσκεται πιο χαμηλά και έχει μια παραπάνω πίεση όσον αφορά τη βαθμολογική συγκομιδή. Όμως αυτό δείχνει ότι πρόκειται για ένα αναγνωριστικό παιχνίδι’.

Ερωτηθείς εάν από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου η ομάδα του έχει φτάσει στα στάνταρ που ο ίδιος επιθυμεί ο ικανότατος κόουτς τόνισε:

Σίγουρα έχουμε κάνει πολλά βήματα μπροστά. Τα παιδιά έχουν δουλέψει όλο το διάστημα αυτό και είμαι ικανοποιημένος από την βαθμολογική θέση που κατέχουμε αυτή τη στιγμή. Γιατί όταν ήρθα στο σύλλογο, ο Αστέρας είχε δέκα βαθμούς και βρίσκονταν αρκετά χαμηλά και τώρα έχουμε συγκεντρώσει 30 βαθμούς έχοντας βελτιώσει τη θέση μας. Άρα δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος Σύμφωνα μάλιστα και με την απόδοση που έπιασαν οι παίκτες έχουν δημιουργήσει προσδοκίες ότι μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια που απομένουν’.