Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ρόπας: “Οριακό ματς με το Περιστέρι για τον Χαραυγιακό”

Published

on

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Χαραυγιακού για τον αγώνα που ακολουθεί το Σάββατο στο Περιστέρι κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Σε θέση μάχς βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές των “νερατζούρι” αφού και ο Ορφέας Παρασκευόπουλος γυμνάστηκε κανονικά χθες στην προπόνηση και έχει τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Άπαντες στις τάξεις της ιστορικής ομάδας αναγνωρίζουν ότι με νίκη κάνουν σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε ο Λουκάς Ρόπας, ο οποίος τόνισε

‘Είναι ένα ματς πολύ οριακό γιατί με οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα κάνουμε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί την πίεση θα την έχουμε εμείς με δεδομένο ότι ο αντίπαλος έχει κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό είναι καλό για εμάς. Έχουμε παρακολουθήσει το Περιστέρι σε ορισμενα ματς. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του και να εξουδετερώσουμε τα επιθετικά ατού της αντίπαλης ομάδας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα”.